Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelka19

PROSZĘ WAS O RADĘ!!!

Polecane posty

Gość Marcelka19

Szukałam czegoś na ten temat, ale nie znalazłam wystarczająco! Wiadomo, że po Yasmin i po wielu innych wypadają włosy! No ok! Ale jak temu zaradzić! Czy jest jakiś sensowny sposób, żeby zatrzymać ten proces, bo ja zawsze miałam rzadkie włosy i w końcu chyba łysa zostanę! Zmienianie tabletek raczej nie wchodzi w grę, bo tylko po tych nie tyję, a to też jest dla mnie bardzo ważne! Plis, napiszcie coś!

Gość nie tyje sie od tabletek
tylko od J E D Z E N I A !!!!!

Gość Marcelka19
Tyle, to też wiem! Ale dokładnie mi chodzi o ten głupi wzmożony apetyt! Tylko po Yasmin go nie mam!

Gość .s.
Jak to wiadomo, ze wypadają po nich włosy?? Mnie faktycznie od kilku dni wyłazi więcej, ale myślałam, że to kwestia osłabienia po przeziębieniu. Od miesiąca biorę te tabletki, więc w sumie można by tez podciągnąć fakt wypadania włosów pod działanie tabletek. Skąd masz takie informacje?? Nie chcę żeby mi włosy wylazły, bo właśnie je odchodowałam :D

Gość Marcelka19
No niestety po Yasmin wypadają :(! Możesz o tym przeczytać na innych topikach! Początkowo w to nie wierzyłam, ale biorę je 2 miesiąc i własnie teraz się zaczęło! Więc niestety sama na sobie doświadczyłam, że to jednak prawda! Ale plis, piszcie czy wiecie, jak temu zaradzić!

Gość Marcelka19
Czy nikt nie umie mi pomóc :(??!!

Gość Kicia9999
Odświerzam bo mnie ciekawi!

Gość kamant
Nie zauwazylam jeszcze wypadania wlosów u mnie, biore drugie opakowanie.Jeszcze 12 pigulek i kończę z nimi...hurra.Juz nie mogę sie doczekać. Mam taką jazde po nich, że już ledwo żyję...Głowa tak mnie boli, zawroty, nudności...A tak liczyłam, że pójdę na nie.Cóż trudno. Ale to tylko moja opinia i kwestia mojego organizmu. Yasmin jest nie dla mnie.

Gość Ennas
No niech ktoś coś napisze, w końcu bo biorę Yasmin i tez się tego obawiam! Czy jest jakiś lek na to wypadanie?

Gość Julies
ja biore merz special i nic mi nie wypada :)