Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikita-21

Czy ten związek ma sens??

Polecane posty

Gość nikita-21

Jestem ze swoim facetem 1,5 roku przez rok było super a teraz to już nie bardzo. Jego rodzina mnie nienawidzi robią wszystko aby nas rozdzielić. Wmawiają mu ze na niego nie zasługuję, ze jestem do niczego i tym podobnie. Jakiś czas temu zaproponował abyśmy sobie zrobili kilku miesięczną przerwę dali czas na zastanowienie. Teraz się zastanawiam czy to ma jakiś sens. Najgorsze w tym jest, że człowiek którego tak mocno kocham pozwala aby każdy mówił o mnie największe brednie. Tym ludziom nie powie ani słowa a nadodatek często w to wierzy.

Gość no wiesz jak to jest
jak to rodzina na poziomie a Ty jestes jakims wykolczykowanym i wytatuowanym na twarzy potworkiem z patologicznej rodziny, to co sie dziwisz?

Gość nikita-21
napewno nie wyglądam jak ostatni potwór wielu męszczyzn uwaza że całkem fajna ze mnie laska i z moją rodziną tez jest raczej wszystko wporządku

Gość no wiesz jak to jest
no musi byc jakis powod ze jego rodzina uwaza Cie za kompletna pomylke:) napewno nie dlatego, ze jestes piekna madra i bogata, nieprawdaz?

Gość nikita-21
Mój facet dla swojej rodziny jest chodzącym bóstwem, żadna dla niego nie jest wystarczająco dobra. Jego byłe dziewczyny z tego co wiem też były niewystarczająco dobre.