Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda lekarka

Dowcipy medyczne

Polecane posty

Gość Młoda lekarka

Koniecznie potrzebuję dowcipów o tematyce medycznej. Piszcie,jeśli znacie jakieś.

Gość Młoda lekarka
Dzięki,ale taki znam i tego typu też np. Przychodzi baba do lekarza z wielorybem na głowie i mówi: mam już dosyć tego walenia.

czyli wszystkie z przychodzącą babą odpadają ?? A taki ; Lekarz do pacenta: - Musze Pana zmartwic, Pan umiera. Jest rak z przerzutami. - Tego sie obawialem, A czy nie móglby Pan Doktor powiedziec po mojej smierci, ze umarlem na AIDS? Na pytanie lekarza - Dlaczego?!?! Pacjent odpowiada: - Wie Pan, Panie Doktorze, po pierwsze bede we wsi pierwszy, co umarl na AIDS. Po drugie nikt juz nie ruszy mojej baby. A po trzecie wszyscy, co ja juz mieli sie powiesza .

Gość akurat akurat
karaluch - niezły kawał, nie słyszałem go jeszcze..

albo taki ; W poczekalni siedziała kobieta z dzieckiem na ręku i czekała na doktora. Gdy ten wreszcie przyszedł, zbadał dziecko, zważył je i stwierdził, że bobas waży znacznie poniżej normy. - Dziecko jest karmione piersią czy z butelki? - spytał lekarz - Piersią - odpowiedziała kobieta - W takim razie proszę się rozebrać od pasa w górę. Kobieta rozebrała się i doktor zaczął uciskać jej piersi. Przez chwilę je ugniatał, masował kolistymi ruchami dłoni, kilka razy uszczypnął sutki. Gdy skończył szczegółowe badanie, kazał kobiecie się ubrać i powiedział: - Nic dziwnego, że dziecko ma niedowagę. Pani nie ma mleka! - Wiem - odpowiedziała - jestem jego babcią. Ale cieszę się, że przyszłam.

Gość Młoda lekarka
Z babą odpadają,ale ten o Aids jest super. Co ma wspólnego pies i ginekolog?

Gość zapodaje
Przychodzi lekarz do pracy. Jest skacowany bo poprzedniego dnia ostro zabalowal i ogólnie ma zjebany humor.Wchodzi pacjent w doskonalym nastroju i pyta: - Dzień dobry panie doktorze, jak tam moje wyniki? - Wyniki...wyniki...ma pan raka - Jak to? Przeciez tydzień temu mowil pan, ze to tylko kamienie! - Kamienie, kamienie. A pod kazdym kamieniem rak.

Gość Młoda lekarka
Mokry nos

a dlaczego chirurdzy podczas operacji nosza maseczki?? zeby nie oblizywali skalpela....

... cos p[odobnego .... ale z naturoterapii, moze da sie dostosowac. Przychodzi baba do natiuroterapeuty i mowi: Moj stary ma bardzo zapadniete oczy. Co zrobic , zebu mu powiekszyc? Terap. odp. - Hm.... moze tsak nacieranie oczu swiezymi jajami? Baba po tygodniu wraca i krzyczy.... do dupy , ta kuracja: jajka umyl, dociagnelam mu tylko do pepka , jak mu oczy na wierzch wyszly!:p

Gość Bakemono
W gabinecie rentgenowskim, dwóch techników ogląda wykonane przed trzema zaledwie minutami, zdjęcie klatki piersiowej nałogowego palacza, - Kazik - pyta jeden - Co to za małe szkieleciki stojące jakby w szeregu na całym lewym płucu tego gościa??? . Kazik przygląda sie dłuższą chwilę, podnosi się, otwiera drzwi, wystawia głowę na zewnątrz, potem podchodzi do konsolety sterującej "aparatem" i mówi : - Trochę za dużą moc promieni nastawiliśmy. To dzieci z przedszkola "Jagódka", przyszły na szczepienie do gabinetu obok i czekają na korytarzu.