Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poranna rosa

jak zabłysnąć w towarzystwie?

Polecane posty

nie wiem czy brak odezwu wynika z tego że nie wiecie jak można zabłysnąc czy może uważacie ze temat nie wart jest tego by tu wejść

Gość subaru
pozostaje Ci tylko błyśnięcie łysiną;)

Gość tajemnicza ..............
a moze próbowałaś : inteligencja ??? lub skromnoscia lub szcerym usmiechem ? badx swoimi zelaznymi zasadami to nie jest łatwe na poczatku

Gość moze inteligencją
co prawda jest takie powiedzenie "lepiej nie odzywac sie wcale niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci"

Gość inteligencją to nie ona
gdyby mogła zabłysnąć inteligencją nie byłoby tego topiku:D

ja to jak chce zrobic wrazenie na kobitach to biere wypycham portfel gazetami oczy wiscie odpowiednio cietymi i tak niby se przez przypadek mi wypada publicznie i g podnosze a kobity mysla , ze jam taki bogaty i moze nie jedna zapragnie spedzic letkie zycie u boku bismesmema. jak kawiarni jestem to ukrecam w newsweeka albo cocmolucha a jak w domu u siebie to w wyborcza albo trybune. trza sie jakos pokazac. nie?!

Hmm... może żarówka z taką małą bateryjką zainstalowana gdzieś pod pachą albo może koło ucha bo bedzie bardziej widoczna i będzie błyskać pięknie :)

Gość Po prostu ===============
bądź sobą. Możesz tez np. ukierunkować rozmowę na temat, który tobie odpowiada i wiesz, że jestes w nim dobra :-D Powodzenia :-D

Gość hehehytttt
to zalezy w jakim towarzystwie sa takie, co wypada porozmawiać o operach Wagnera i takie, że nalezy opowiedziec, jaką sie ma nową wyjebaną brykę, ża głośniki upma-umpa nawalaja Mandarynę i Crazy Frogga:)