Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubionaaa

Banalne - zakochana w aktorze... P

Polecane posty

Gość Jensen Ackles jest przystojny
fakt ;)

Gość Amicorum
Mnie samej brakuje dobrego ruchanka, dlatego siedzę w niedzielę na kafe.

Gość Amicorum
a głupie te podszywy, BtW gdyby mialy do dyspozycji ładną partnerke/ przystojnego partnera nie to one nie siedzialyby na kafe poddrzeźniając uzytkownikow tylko pracowałyby nad orgazmem

Gość Amicorum
Sama nikogo nie mam i skrycie kocham Kamechę. :classic_cool:

Gość Amicorum
Kim do cholery jest Kamecha?

Gość Amicorum
Jem kupe

Gość Amicorum
Boże skąd sie takie głupie dzieci biorą.

Gość uważajcie na wróżbitów
wyobraźcie sobie taka sytuacje poznajecie w necie kogoś nie wiedząc ze ta osoba ma zdolności paranormalne tzn. jest trochę jasnowidzem poza tym świetnie zna tarota potrafi wiele powiedzieć o kimś na podstawie jego daty urodzenia zdjęcia itd. przydatna jest data urodzenia ale to nietrudno zdobyć i taka osoba poznaje przeszłość przyszłość i teraźniejszość twoją i twoich bliskich. Przy okazji różnych wypowiedzi np. na jakimś forum robi aluzje do rożnych przeżytych przez ciebie sytuacji wydarzeń czasem takich o których nikt nie wie po za tobą. zaczyna cie dokładnie analizować twój charakter twoje zachowanie to jak postąpiłeś w jakiejś sytuacji. i mówi o wydarzeniach które co dopiero sie zdarzają a ty wiesz ze tak było dosłownie przed paroma godzinami albo mają się zdarzyć i co wydaje mi się szczególnie nieprzyjemne rozwija przed tobą nieciekawe pesymistyczne wizje coraz bardziej dołujące negatywne .................. co myślicie o osobie obdarzonej takimi zdolnościami dlaczego to robi w jakim celu czy na zlecenie jakiejś sekty czy dla zabawy bo np. wróży za tzw. grosze wielu osobom i natrafiła na kogoś kto ją zainteresował dowiedziała się ze ta osoba raczej szybko jej nie wyda więc ..? czy bardziej jest to wyrównanie rachunków bo ta osoba nazwijmy to inwigilowana nadepnęła jej w jakiś sposób na odcisk mówiąc kolokwialnie ? tak czy siak uważajcie bo wy zadajecie jedno pytanie a ktoś może poznać całą waszą przeszłości teraźniejszość i przyszłość nie tylko waszą ale waszych bliskich

Ja mam podobnie z Gerardem Butlerem ;D życie..

Gość uważajcie na tą kretynkę od
tarota. to wariatka z tego forum która naciąga i tak zarabia. nie ma nic wspólnego z wróżeniem .

Gość JakJakJakJakJak
Amicorum ale ty jestes glupia.

Gość Ci wymienieni ktorzy nie zyja
to byli tacy przystojni faceci...ale za wrazliwi jak kazdy aktor, muzyk,artysci juz tak maja, jakie to smutne.

Gość ojejkuojej
Jonathan Brandis nie zyje, co za zycie , dopiero niedawno przeczytalm na kafe

Gość Corey Haim
:( tez :(

Gość ożesz,
River Phoenix to był kolo , tamtych też pamiętam , nie wytrzymali i ćpali ot i co.

Gość JakJakJakJak
ja głupia ? Skoro ja głupia to co o Tobie można powiedzieć :/

Gość naiwna16
Witam!!! Mam 16 lat i jestem beznadziejnie zakochana w aktorze w moim wieku. Czuję się okropnie, bo nie mogę przestać o nim myślec. To jakiś koszmar. To Aaron Wolff i jest moim ideałem. Nikt inny poza nim mi się nie podoba. Chciałabym się od tego uwolnić, bo takie uczucie jest dla mnie niesamowicie destrukcyjne!!! Pomocy!!!

Gość aktorzy sa atrakcyjni a kobity
glupie :]

dajcie spokoj to ze kochacie sie w aktorach,piosenkarzach czy cos tonic, warto zyc marzeniami ktore i tak za pewien czas mijaja nie sa trwale wiec nie martwie sie ;];] minie Wam predzej czy pozniej a nrazie bez stresu dajcie sie poniesc emocjom :) szczerze to fajne przezycie bo przynajmniej nie musisz sie z tym kims uzerac, zyjesz z wyobrazonym idealem ktory istnieje tylko w Twojej glowie ;p a jak macie za duzo pomyslow w glowie to przeluzcie to na papier i wylejecie to jakos ;];] to mija z czasem;p

Gość Yawe
No cóż.. muszę przyznać że już parę razy znajdowałam się w takiej samej sytuacji :)! Do moich obsesji należeli: Billie Joe Armstrong, Jared Leto, Daniel Radcliffe, Elijah Wood, Johnny Depp a teraz Ian Somerhalder! Co do Ian'a to normalnie tragedia! Mam obsesję! Jeszcze do tego jest takim świetnym aktorem :).. Ja w sumie również uważam że to wcale nie jest złe. Marzenia poprawiają nam humor, a nigdy nie wiadomo co się w przyszłości stanie.. może się pozna kogoś podobnego! Według mnie warto jest marzyć.. i to fakt że sławni mężczyźni przyciągają nasze oczy.. są tego warci :)!

Gość fsfffsw
Jared Leto, Ian Somerhander, i inni :O

Ja nie rozumiem tego.. Patrz na zycie realistycznie..

Gość tak z ciekawosci zajrzalam_
W taki sposob dajemy upust nadmiarowi uczuc typu fascynacja, zauroczenie - bo milosc to nie jest. Zwykle w bardzo mlodym wieku, ale zdarzyc sie moze kazdemu. Ale moze przerodzic sie w obsesje co juz nie jest zdrowe. Mnie sie - owszem - podobaja fizycznie pewni aktorzy i chetnie ogladam z nimi filmy (nb jestem fanka kina od lat wiec jeden czy dwa gnioty nie zaszkodza a wrazenia estetyczne sa). Ale zeby od razu wzdychac... Do kogos, kogo nie znam i tylko sobie wyobrazam? Akurat okazuje sie ze dwoch z tych moich, nazwijmy to, idoli - to buraki, osobnicy raczej malo inteligentni (choc pokonczyli niby jakies studia aktorskie) a ich sposob wyslawiania (w wywiadach, wypowiedziach itp) i poglady dla mnie nie do przyjecia. Czyli jak to w przyslowiu - przystojny jak Apollo dopoki geby nie otworzy ;) Aktorzy, aktorki sa po to by sie podobac, by miec grupy fanow - to niejako, oprocz grania roznych rol, jest im przeznaczone i z pewnoscia zdaja sobie z tego sprawe. I wcale im nie zazdroszcze wiekszej podatnosci na psychofanow ;) A podkochiwac sie w osobach publicznych mozna i to jak najbardziej - przeciez to pozytywne uczucie i promieniuje od czlowieka na reszte swiata. Tylko oby nie przesadzic i pozostawic owa sklonnosc wylacznie w wyobrazni, tam gdzie jej wlasciwe miejsce.

Gość ewcia2233
ja mam tak samo....... wiem, ze to przejdzie ale póki co po obejrzeniu 3 metry nad niebem Mario Casas jest dla mnie bóstwem, jakbym go miala obok siebie to chyba bym się na niego rzuciła :) Ale ja jestem głupia......... W filmach wszystko jest takie idealne i przenosimy sytyacje z nich na własne życie, też chcialabym miec kogoś takiego jaki był on w tym filmie. Normalnie bajka ah mozna tylko pomarzyć

Gość Izabela18
ja jestem zakochana w Robercie Pattinsonie I dobrze mi z tym ;)

Gość belina24
A ja jestem zauroczona Jakubem Gierszalem. [24 to moje lata jakby co]zreszta on podoba sie nawet mojej ciotce :P

Gość Izabela18
I chce być wampirem jak Nox ;)

Gość Michael tez nie podoba
ale ktory to brzydal bo autorka pisala ze podoba jej sie Michael Rosenbaum:O:O