Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubionaaa

Banalne - zakochana w aktorze... P

Polecane posty

Gość hthrhr
do belina--akurat gierszał podoba się większości dziewczyn z tego co się orientuję;]

Gość banalne
To chyba jakiś żart z tym /Rosenbaum/ :P:D

Gość gość
Mam to samo, ciągle wali mi serce jak słyszę jego głos, tylko, że to taki aktor, muzyk :) . Ale nie mogę przestać o nim myśleć on ma 22 lata teraz, czasem to nawet płaczę, że go nie znam :( Strasznie mi z tym.

Gość gość
powiedz jaki to aktor?

Gość gość
Jamie Bower

Gość gość
o to nie znam takiego

Gość gość
ha ha, ja w młodości to byłam zakochana w sportowcach, w aktorach etc., a teraz w wieku 23 lat w sumie z raz na rok zawsze sie w kimś sławnym zabujam ale to na tydzień-dwa ha ha ha ;) ja np. filmy to tylko oglądam żeby sobie do jakiegos przystojnego aktorzyny powzdychać. Juz nie mówię, że słucham piosenek tylko moich najdroższych miłości ha ha ha więc spoko, ja nawet lubie tak się zabujać. Mam wtedy energetycznego kopa do działania jestem mega szczęśliwa! tak, że polecam ;)

Gość fascynation
polecam Ci moj temat ktory niedawno zalozyłam brzmi on< Kinowa fascynacja

Gość gość
A macie fascynacje konkretna postacia no np malaszynski podoba mi sie z lat 2005_2007 a raczej piotr korzecki w magdzie m i bardziej nawet wazka w twarza w twarz. Mam meza dzieci nawet twarza w twarz tp z mezem ogladam i wtedy marzy mi sie taki wazka wiktor w wykonaniu malaszynskiego... to minie za 2tyg pewnie ale jak kiedys wroce do serialu albo oficer to znow wroci. Jak soboe dac z tym rade... bo malaszynski terazniejszy juz mi sie nie podoba usmiech.gif

Gość gość
No faktycznie Pech.W tym wieku i w tych czasach zakochac sie w aktorze!! Teraz to na ulicy mozna lepszych spotkac.Za moich czasow 90 lata to bylo COS.Najbardziej lubilam Rivera Phoenix ale zszedl szybko.Mialam 15 lat wtedy.Ale szalona nigdy nie Bylam.