Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy ...

Moglby mi ktos odpowiedziec ...

Polecane posty

Gość Pomocy ...

Ostani raz robiłam to w maju a teraz mamy pazdziernik .. za kazdym razem okres przychodzil normalnie nawet raz w terminie .. zawsze mi sie spoznial o 2-4 dnia a teraz to juz tydzien .. dostaje schiz bo nie wiem co jest grane ... w ciazy nie jestem bo bralam tabletki ... ale je rzucilam we czerwcu bo rozstalam sie z chlopakiem ... nie wiem co robic ... obecnie z pochwy wydobywamy mi sie wodnisty bialy sluz ... nie wiem co to moze oznaczac .. juz kilka razy myslalm ze dostalam okres ale to falszywy alarm .. poradzcie mi cos ... a dodam jeszcze ze bylam u ginka przed zerwaniem i powiedzial ze wszystko jest wporzasiu wiec co jest grane .... Pomozcie prosze ...

Mysle ze musisz poczekac jeszcze troszke. w ciazy nie jestes a okres no coz juz tak czasem ma ze sie spoznia:) Ja czesto tak mam ze tuz przed okresem leci mi wodnsty bialy sluz- juz mi sie wydaje ze dostalam a tu nic to tylko duzo tego sluzu:P Mysle ze wszystko bedzie dobrze 3maj sie;]

Gość Pomocy ...
Dziekx ... ale jak nie dostane to i tak sie do lekarza wybiore ... od tamtej pory nie ptzytylm ani nic no jednynie moja waga chwilala sie od 62-63 kg .. nawet czasami mialam 61 ... obecnie waze 62,5 kg ... Nprawde nie wiem ... czasami mam duze schizy ...

Gość tratatatata
Szczerze to na bank jesteś w ciąży! Nie ma bata żebyś nie była! Współżyłaś może dawno, ale co z tego i tak jesteś w ciąży! Przykro mi, ale to prawda! ;)

Gość lalllka
jesli bralas tabletki regfularnie to nie mozesz byc w ciazxy...a juz tym bardziej ze mialas spozniAJACY SIE OKRES!!!!!!!!! zreszta bys miala inne objawy ciazy do tego czasu... moze to jakies zaburzenia hormonalne? ja taki sluz nieraz mialam przed @i to przez 2 tygodnie.... idz do gina bo to moze byc torbiel jajnika lub hormony...