Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana_19_zyciem

moi rodzice sie caly czas kloca i jeden drugiego bije... . ja zwariuje...

Polecane posty

Gość zdolowana_19_zyciem

Czy ktos ma podobnie jak ja w domu? To juz jest nie do wytrzymania ma dosc ...... nic mi nie wychodzi niemam prawdziwej przyjaciolki.... nie ma faceta..... rodzice sie chyba zabija powaznie..... juz tego nieda sie zniesc co zrobic??Najlepiej skonczyc z soba:(

Gość kasienka24_
Też tak mam. Uczyłam się, zdobywałam dobre oceny, znalazłam dobra pracę i ... wyprowadziłam się z domu. Tobie też radze - ucz się i skup się na sobie, a nie na sprawach rodziców. Sciskam i powodzenia.

Gość najlepiej.
Popieram poprzedniczkę.Nauka i "ucieczka" z domu,olej ich i tak nic nie zrobisz,niektórzy starzy są popieprzeni,znam to. Moi też byli tacy stuknięci,teraz mają po 70 lat i zakochani jak nigdy wcześniej,tylko ja do tej pory na samo wspomnienie dzieciństwa dostaję trzęsawki.

Gość asdfghjklzx
cze ja mam lepsza sytuacje bo mam normalna rodzine ,chloapaka ktorego widze tylko raz w tyg i i mimo to czuje sie bardzo samotna...nie mam zadnej przyjaciolki od serca i to jest smutne!!! caly czas jestem zdolowana moje zycie jest nudne az niech chce sie zyc.....najbardziej lubie spac a najgorsze jest codzinnie wstawanie i borykac sie z codzinnosci.....tez mam 19 lat......moje zycie jest strasznie monotonne.............:( chcialabym miec przyjaciolke od serca zktora moglabym wyjsc w kazdej chwili i na ktora moglabym liczyc.....niestety nie mam tego oparcia .............

Gość .... . .... .......
dziewczyny skąd jestescie? ja mam chłopaka i kilka kolezanek ale zadna nie jest taką 'od serca'.. juz nie :( chętnie poznam jakąs kumpele, mam 20 lat i podobna sytuacje w domu.

Gość Do-asdfghjklzx
Ja tez szukam takiej przyjaciulki jak ty wlasnie,gdzie mieszkasz?

Gość Do-asdfghjklzx
Acha zapomnialam dodac ze mam 22 lata i nie mieszkam w PL. :-\

Mi też ostatnio brakuje takiej osoby na którą mogłabym liczyć w każdej chwili .

Gość Tup
Brakuje mi miłości, chce mi się płakać, ale nie mogę, w końcu jestem u siebie w domu, tu nie wolno ...

Do Tup Przyjdz do mnie u mnie można płakać śmiać się i robić wszystko na co masz ochote

Gość zdolowana_19_zyciem
dziekuje wszystkim za wsparcie:) jkbyscie chcialy to moj adres aia1986_19@o2 pl. mozecie pisac z checia wam blizej poznam moze jak bedziemy sie wspierac wzajemnie to bedzie lzej papa caluski:)

Gość asdfghjklzx
dziewczyny ja mieszkam w woj.lubuskim bardziej nie chce sie ujawniac....moze ktoras ma ochote pogadac na gg czasami .... nie chce podawac na forum swoj nr gg ale jak macie ochote to podajcie na emaila zmija2005@o2.pl bo publicznie nie ma jak rozmawoac pozdrowienia dla wszystkich samotnych...

Gość asdfghjklzx
zdolowana 19... nie moge Ci wyslac emaila , pisze ze blad w adresie jak mozesz napisz go jeszce raz.....paapapa

Gość asdfghjklzx
juz wyslalam dalam asia 1986.....mam nadzieje ze dojdzie milej nocy wszystkim ktorym brakuje prawdziwej przyjazni.....

linka321@o2.pl jak macie ochotę to piszcie pozdrawiam cieplutko trzymajcie się

Gość zdolowana_19_zyciem
to jest moj adres asia1986_19@o2.pl niemma czasu teraz pisac bo pracuje odezwie sie popoludniu dziekuje ze jestescie razem bedzie latwiej:)