Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egzystencjonalista

udzielam dobrych rad na kazdy temat

Polecane posty

Gość egzystencjonalista

i to trafnych, zapytaj mnie o cos

Gość piła
jak poznac czy facet mnie zdradza?

Gość egzystencjonalista
1. po seksie - czyli jego braku-albo zmianie 2. po komórce przy tyłku

Gość a powiedz
jak pozbyć się zazdrości, bo jestem zazdrosna chorobliwie o chłopaka?

Gość MOja
Córka pali a ma dopiero 14 lat nic nie działa Jak jej pomoc?

Gość egzystencjonalista
pomysl o tym , że jest z Tobą DOBROWOLNIE... jak by nie chiał to by nie był..

Gość egzystencjonalista
1. spróbuj znaleźdż na necie zdjęcie płuc palacza 2.powiedz ze brzydko pachnie jej z buzi i dostanie łupiezu 2. to nie jest trendy

Gość egzystencjonalista
i jeszcze 1. tak naprawde to trzeba by odkodowac wzorzec pewnie pali ktos w jej otoczeniu jesli sama palisz to jej nie przekonasz:)

Gość MOja
nic nie działa pokazywalam ciagle przytaczam przyklady zapach ,zeby daje kary nic przwrwa i zanowu ja złapie nie pale palacza czuje na metr NIE ZNOSZE PALACZY

Gość MOja
Pala kolezanki ,koledzy ,maż ja nie pale . Paliłam kiedys a juz dawno temu

Gość egzystencjonalista
moja jest taka metoda nie wiem na czym polega ale jest dosc skuteczna w moim miescie kosztuje 50 zet wiem ze kładziesz rece na jakims zelastwie i cos tam cos tam nie wiem dokładnie bo nie pale ale sporo moich znajomych pozbyło sie nałogu

Gość egzystencjonalista
jest bardzo młoda szkoda jej dlatego zrób wszystko co mozesz a paliłas w ciązy? moze hipnoza ? tez działa

Gość MOja
To sie nazywa biorezonans ach daje jej gumy nikorec ,tabletki czy ja wiem czy podziala biorezonans chyba tj z psychice sposoebie bycia jej otoczenia do dupy to wszytko

Gość jeszcze jeden Kaszpirowski

Gość Essi
To prawda, to działa! Moja znajoma też poszła na taki odwyk i od roku nie pali (bez problemu).

Gość egzystencjonalista
nie rezygnuj ona nie moze palic moze ma niską samoocene i skoro palą jej kolezanki? moze zmienic kolezanki? moze jakies hobby a moze za mało z nią rozmawiasz?

Gość egzystencjonalista
o wypraszam sobie Kaszpirowski to przy mnie pikus niedowiarku jeden hehe

Gość pitka
depilowac sobie pitke czy nie?

Gość egzystencjonalista
to zalezy 1 na zime to nie tak bardzo bo zmarzniesz 2. tak w ogóle to troche by trzeba było 3 zalezy od upodobania 4. nie wierze ze kobiety robią to dla siebie więc spytaj amatora pitki:) pozdrawiam P.S osobiscie lubie wydepilowane ale bez przesady :)

Gość do tej od palącej córki
zadzon na 0-801-108-108 i tam proś o rady. to jest telefoniczna poradnia pomocy osobom palącym. wybierz się może z nią do poradni dla osób uzaleznionych od palenia tytoniu. w warszawie jest fajna :D jest lekarz i psycholog :D niech sobie dziewczyna uświadomi że to jest choroba. jesli ktokolwiek u ciebie w domu bezkarnie pali to efektow odzwyczjania córki bedzie zero

Gość księżniczkaa
jak przekonać męża aby nie chciał dzieci?????????

jak zapomniec o kims kogo sie kochalo i rozstalo,teraz znow cos sie dzialo ale ten ktos znow Cie skrzywdzil?

Gość holllaaaa
ok.nie potrafie ulozyc sobie zadego zwiazku-jestem wybuchowa,temperamentna,lubie dominowac, postawic na swoim i w dodatku zazdrosna...coz mam poczac...??

Gość egzystencjonalista
1. zabrac go podstępem do duzej szkoły w czasie przerwy (straszny hałas ) 2. zabrac do znajomej z blizniakami 3.uswiadomic ze dziecko to koniec z netem wyjsciem z kolegami i takie tam 4.jak lubi szczupłe to zagrozic ze bedziesz gruba juz zawsze 5, wspomniec ze w rodzinie wszystkie matki umierały w połogu mam jeszcze kilka innych pomysłów acha jak sknera to zabrac do najdrozszego sklepu dzieciowego p.S. a dla czego nie chcesz miec dzieci osobiscie tez bym chciał księzniczko:)

mam prawo jazdy kat.A i B.Moj facet nosi okulary...kiedys zachowywal sie jak fajtlapa...ale teraz ma prace i sie wymadrza..nie moge tego zniasc...wiec co mam zrobic???lubie silnych ale troszke uleglych...

Gość mam jedno pytanie
Dlaczego facet kłóci się ze mną, a jak ja się odsuwam, chcę zerwać, to nie daje mi odejść? Jest wtedy przymilny i wszystko mu mija, a potem jak i ja robię się przymilna, to znów udaje niedostępnego :O

Gość cami23
Witam,a co bys mi doradzil(a) jak ja sie czuje b. samotna?!Maz pracuje od rana do 20 lub 21:00 a ja caly dzien z moim cudownym 8-miesiecznym synkiem,przyjaciol tutaj niemam,bo nie mieszkam w Polsce,bardzo czesto placze,smutno mi,tylko jak patrze na mojego kochanego synka to mi dozo radosci i usmiechu daje. pozdrawiam.