Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lineleum

Stediril 30-czy ktos moze sie na ten tamat wypowiedziec?

Polecane posty

Gość Lineleum

Hej! Czy ktos moze mi cos ciekwego powiedziec na temat tych pigulek?Wlasnie zaczynam ich stosowanie i jestem ciekawa Waszych spoztrzezen i uwag na temat tych tabletek.Glownie czy mialyscie jakies skutki uboczne itd.

Gość o ranyyyyyyyy
nie nie nie mozemy sie wypowiedziec ! :O

no ja brałam! cena dość niska, bałam się ze coś nie tak, ale ginekolog powiedział ze nie ma obaw, że sa poprostu refundowane... brałam je przez ok 2 lata...raczej wszystko było ok...raczej, tzn nie przytyłam, skóra się poprawiła, ale ogólnie byłam nie do wytrzymania...ciągle nerwowa, całymi dniami się kłóciłam z chłopakiem o pierdoły...szkoda tylko że na poczatku nie doszliśmy do takiego wniosku że to wina tabletek...odstawiłam i jest lepiej, lepiej sie czuję,więcej sie uśmiecham... chociaż tabletki były atrasznie wygodne to chyba już nigdy do nich nie wrócę

no ja brałam! cena dość niska, bałam się ze coś nie tak, ale ginekolog powiedział ze nie ma obaw, że sa poprostu refundowane... brałam je przez ok 2 lata...raczej wszystko było ok...raczej, tzn nie przytyłam, skóra się poprawiła, ale ogólnie byłam nie do wytrzymania...ciągle nerwowa, całymi dniami się kłóciłam z chłopakiem o pierdoły...szkoda tylko że na poczatku nie doszliśmy do takiego wniosku że to wina tabletek...odstawiłam i jest lepiej, lepiej sie czuję,więcej sie uśmiecham... chociaż tabletki były atrasznie wygodne to chyba już nigdy do nich nie wrócę

Gość syf
Bralam te tabletki 5 miesiecy.Cos okropnego. Zero ochoty na sex,przez te kilka miesiecy czulam sie jakbym byla w ciaglej depresji.Zlałam kompletnie pisanie pracy mgr bo nie bylam w stanie nawet myslec. Ciagle klotnie z chlopakiem głównie o moj stan;/ Poza tym przytylam po nich 6 kg.Choc stwalam na glowie nie moglam tego zrzucic,dopiero kiedy zmienilam je na iine waga spadla w ciagu miesiaca!! Dopiero teraz odzylam. Wiem,ze sa tanie bo refundowane,ale dziewczyny NIE POLECAM!!

Gość dodam tez co od siebie
Ja również brałam te tabletki, dokładnie 4 miesiące. Nie przytyłam, urosły mi piersi, bardzo poprawiła się cera. Jednak po trzech miesiącach zaczęły się problemy jakieś dziwne kłucia w piersiach (bałam się strasznie). Zmieniłam ginekologa i ten powiedział, że mam dokończyć opakowanie i przerwać stosowanie tych tabletek, bo widocznie mi nie służą. Po odstawieniu (było to 3 lata temu) zaczął koszmar mojego życia i cerę do tej pory próbuję doprowadzić do porządku.

Gość e-mail555
ale ktos stary temat odswiezył, ich juz chyba nie ma w sprzdazy:) a tak po drugie jak wogole mozna pisac czy ktos poleca czy nie poleca jakies tabletki anty?????????? paranoja!!!!!!!!!! niedorozwoj itp!!!! KAZDA INACZEJ REAGUJE!!!!!!!!!!!!!! to ze ty sie zle czulas tzn ze kazda bedzie?/total bzdura! bo ja tez je bralam i czulam sie dobrze, na kazdy temat tabl bedzie poł za pol przeciw!