Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupuję wózek

wózek mikado

Polecane posty

Gość kupuję wózek

Czy ktoś z Was może mi powiedzieć, czy wózkie Mikado są funkcjonalne? Spodobał mi się w sklepie, cena też nie wygórowana - wózek wielofunkcyjny 700 zł. Tylko chciałabym dostać jakieś sprawdzone opinie na jego temat. I nic znaleźć nie mogę...

Ja mam wózek Mikado Dino. Muszę powiedzieć, że jestem zadowolona. Dobrze się prowadzi, miękko. Na razie korzystam z gondoli i tutaj to tez miało znaczenie gdyż gondola jest duża i uda mi się wozić mała jeszcze przez zimę. No i nie jest zbyt ciężki a to tez ważne. Takie są moje odczucia. Pozdrawiam i życzę udanego wyboru:)

Gość ja bym radziła
my też zdecydowaliśmy się na mikado, porównywaliśmy dużo innych i ten wydaje się najlepszy. Była jeszcze opcja wózka Polak-kid, ale wiem od wielu osób (w tym i sprzedawców) że to są ostatnio bardzo wadliwe i często reklamowane produkty, więc kupimy mikado

Gość kupuję wózek
Dzięki bardzo! My myśleliśmy o Implaście, ale jest prawie 2 razy droższy i kolory mi nie bardzo się podobają. A ten Mikado niczego sobie.

Gość będę mamą drugi raz
Śliczny ten wózeczek. Dla mnie jednak najważniejsza jest waga. Dla pierwszego dziecka miałam wózek leciutki - 7 kg. Teraz jestem drugi raz w ciąży i muszę niestety odkupić wózek od znajomych (dużo tańszy od poprzedniego), bo tamten już sprzedałam.

Ja mam wózek Baby Jogger. Jest bardzo lekki i szybko oraz bardzo prosto się składa. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Ma duże koła, które nie będą się blokowały. Będziesz zadowolona.