Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_42

Kto ma ochote dzis na kawke?

Polecane posty

Witam serdecznie wszystkich i proszę o chwilę uwagi. Jeśli jest tu ktoś z Łodzi, po 30-ce, lubi śmiać się , bawić i grać w cokolwiek, chciałby poznać nowych przyjaciół, zapraszamy... . http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3498070 sprawdź ... może warto.... pozdrawiam - szlemik.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Flowka kochana moja, dzienkuje za cudowne nadmorskie dni inoce i cierpliwość, kturom miałaś kiedy śpieszyłam do labondkuf!!!:D Przystojny stenskniony...urodziny oblane pysznym szampanem...ale pora punieczkać ...., bo jutro...muszem wcześnie wstać !!! DOBRANOC

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Jak dobrze wstać Skoro świt Kawki czar Duszkiem pić Nim w górze tam Skowronek zacznie tryl Jak dobrze wcześnie wstać Dla tych chwil... Dziś nie ma... nie ma wad, wspaniały, piękny świat Jak dobrze wcześnie rano wstać ...by oddać Wam radość mą :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Flowka jusz wszystko jasne...nowe silver cudo techniki prenży siem na moim biurku :D a wiesz na czym polega aneks do umowy??? , że o 3 raza wcześniej płacem wienkszom fakturem ;) chyba siem zacznem zaliczać do Twoich frajeruf :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Zupa jarzynowa neapolitańska 40 dag warzyw mieszanych (marchewka, pietruszka, seler, por, kalafior, kalarepa, 1/2 szklanki zielonego groszku), sól, pieprz, 3 łyżki startego żółtego sera, 1/2 szklanki śmietany, 4 łyżki makaronu, zielenina Obrane i umyte warzywa pokrajać na cienki makaronik lub zetrzeć na tarce, kalafior podzielić na cząstki, zalać w garnku 1 i 1/2 l wrzącej wody, dodać sól, pieprz, gotować na dość silnym ogniu przez 15 min. Następnie dodać makaron i gotować przez dalsze 15 min. Po odstawieniu z ognia dodać ser, wlać śmietanę i wsypać zieleninę. Zupa gulaszowa węgierska 50 dag chudej wołowiny, 3 średniej wielkości cebule, 7 dag smalcu, 1 łyżka mąki, 3 łyżki przecieru pomidorowego, 4 łyżki ketchupu, 1 łyżeczka kminku, ostra sproszkowana papryka, sól. Mięso umyć i pokroić w niewielką kostkę. Cebulę drobno posiekać, dodać smalec i smażyć razem w rondlu, do zrumienienia się mięsa i cebuli. Dodać mąkę i zasmażyć. Dodać przecier pomidorowy i sparzony we wrzątku kminek. Wszystko zalać gorącą wodą (1,5 l). Gotować do miękkości mięsa. Doprawić papryką (zupa musi mieć wyraźnie pikantny smak), ketchupem i solą. Podawać w bulionówkach bardzo gorącą. Flowka kiedy pichcimy?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Witam o poranku. Deszcowo - żeby nie było. I fajnie!! nienawidzem wrockowej duchoty Idem rozruszać szyjkem a jak wrócem szukam czegoś do nawilżania i zraszania bo jak długo może być sucho? ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×