Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xlady

tabletki niezgodnie z kierunkiem strzalek na opakowaniu

Polecane posty

Gość xlady

biore yasmin od 5 miesiecy .7dni temu zaczełam brac nową paczkę , jednak niezgodnie z kierunkiem strzałek na opakowaniu ... jakie to ma zaczenie ? czy jestem zabezpieczona ?

Gość heheheeheeeeeee
zabawne troche te Twoje pytanie! TAK oczywiscie, jestes zabezpieczona. Strzalki maja Ci tylko ulatwic branie tabletek, bez pomylki i ominiecia dnia.

Gość jesienna burza
to zależy czy masz tabletki dwufazowe czy jednofazowe- nie wiem jakie są Yasmine. Jak to tabletki dwufazowe to jedna polowa opakowania ma estrogeny, a druga estrogeny z progesteronem. I czy jest ich 21 czy 28 w opakowaniu. Bo czasem w niektorych rodzajach ostatnie 7 tabletek to puste tabletki bez hormonów tylko po to by kobieta brała przez cały cykl bez przerwy- wtedy nie zapomina o tabletkach i ma nawyk brania

Gość xlady
yasmin to tabletki dwufazowe ... wiec ? w tej sytuacji jakie to ma znaczenie ?

Gość hilda
jeśli są dwufazowe to nieźle pochrzaniłaś.Lepiej zadzwoń do swojego ginekologa i zapytaj co zrobić.

ja pierdziele!!! yasmin to tabsy jednofazowe!!!! dziewczyno ty nawet nie wiesz co bierzesz?! ile ty masz lat dziecko??? ja biore zupelnie inne ale wiem ze yasmin to tabletki jednofazowe i niewazne w ktora strone je bierzesz, czy zgodnie z kalendarzykiem na opakowaniu czy nie!! wszystkie sa takie same wiec wszystko jest ok! moze poczytaj sobie ulotke poprostu!!!! :/

Yasmin to tabletki jednofazowe ale dwuskladnikowe. Poczytaj jeszcze troche jakie tabletki bierzesz, bo Twoja wiedza jest zatrwazajaca :O