Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiwien___

Jska fryzura pasuje do okagłej twarzy??

Polecane posty

Gość wiwien___

Proszę o radę. juz nie wiem co amm zrobic z tymi moimi włosami.. Zaczne od początku. amm 15 lat i ciągle do szkoly chodzę ze związanymi wlosami w kucyk. juz mis ie to znudzilo tym bardzije ze chcialabym zakryc jakos tą moją PILCHNĄ twarz. moze jakas grzywka?? abo krótkie?? mam proste i takie zwylke wlosy. amoze ktos coś poradzi???

Gość a ja pytam
pytam powaznie

Średnio się na tym znam,ale chyba wycieniowane włosy,tak na twarz troche ją wysmuklają.A grzywka wydaje mi sie,ze odpada prosta,krótka (taka na polowe czoła),może jednak asymetryczna na boku. ale tak mi się tylko wydaje ,najlepiej jak pójdziesz do fryzjera,oni sie w końcu znają i coś Ci dradzą :)

Gość wiwien___
tabaluga-------------> dzięki.:)

jeszcze cos sobie przypomniałam :) podobno przedziałek na środku głowy poszerza optycznie twarz,więc w Twoim przypadku na pewno cos na boku :)

Gość no i co w zwiazku z tym
pocieniowane wlosy zaokraglaja twarz :-/

Gość kokoszkaaaaa
ee zalezy jeszcze jaki fyzjer,bo niektorzy to wogole nie maja zdolnosci dopasowywania fyzur do ludzi,powiedzialabym ze nawet wiekszosc nie ma tych zdolnosci

Gość zuzzaaz
rozne, ale najlepiej chyba jest dobrac odpowiednia w dobrym salonie typu Denique