Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty Wirus

Jaki antywirus najlepszy?

Polecane posty

Gość Anty Wirus

Ostatnio zrazilam sie do Nortona :o Mam teraz Avast, ale nie wiem, czy nie lepszy bylby np. Mks-Vir. A moze jeszcze cos innego? Co doradzacie?

Gość _OO
Avast darmowy, choć trochę nieszczelny. Ale to marginalne sprawy. Mks Vir płatny. Moim zdaniem najlepsze połączenie to skaner on-line Mks-a (od czasu do czasu) i rezydentna ochrona Avasta.

Ja mam avasta i już rok nie widziałam na moim kompie wirusa. Nod32 też jest dobry. Poza tym w avascie baza wirusów sama się uaktualnia, a w Nodzie to nie wiem, ale sporo osób go sobie chwali.

Gość Anty Wirus
Wiem, ze Mks jest platny, ale to nie stanowi dla mnie problemu. Wazniejsze to, co jest lepsze.

Gość hefalumpek
magdoosia a co z naszymi angielskimi materialami???obiecalas przeslac...

Gość _OO
Jeśli masz kasę, to 3 najlepsze obecnie programy to Kaspersky Lab Personal Mks Vir 2005 Norton 2005 Osobiście polecam Mks-a.

Gość wyprobowalem wszystkie
jakie tylko sa. NOD32 byl w sumie niezly i kasperski.

Gość Jacko
NOD 32 - swietny ewentualnie Norton Anti-Virus jako czesc skladowa Norton Internet Security firmy Symantec. Chociaz co do tego drugiego to polecam jedynie osobom z dobrym sprzecichem bo zre to bydle zasobow niemalo :/

Gość Jacko
Ja osobiscie uzywam Outpost Firewall Pro firmy Agnitum - wiadomo do czego :) oraz rezydentnie NOD 32 firmy Eset. Oczywiscie oba scrackowane :] No i wiadomo - Live Update to podstawa !!!

Gość olenstwo_w
miałam różne programy antywirusowe....avast się u mnie niestety nie sprawdził, avira antivir też nie. najlepszy był kaspersky. teraz testuję G DATA 2009 i na razie dobrze się sprawuje.... nie spowalnia za bardzo komputera, chociaż tuż po skanowaniu komputer chodzi wolno(ale to chyba norma?)

Przy dzisiejszych antywirusach to nie jest raczej norma. Przy Pandzie mogę grać przy skanie dysku w tle. Podobne osiągi ma Kasper i Norton.

Gość uwazam ze NOD 32

Gość hhhhhhhhhhhhhhhheh
eset smart security i tyle w tym temacie :)

Gość maxiiiiiiiiiiio
z darmowych to AVG-dość dobry i nie zamula kompa jak AVAST

Gość maxiiiiiiiiiiio
Norton to kupa. Jak przeskanowałem kompa po usunięciu Nortona doznałem szoku.

Gość a kto to mowi co
Mialem juz wiekszosc istniejacych chyba systemow.Kasperski-ruskie przereklamowane gowno.Wpuscil mi trojana.Kupilem kiedys syware detector'a-nic nie wart.Norton tez mialem i uwazam ze nie jest najlepszy.Teraz mam avasta i advanced system care.Oraz do robali wise registry cleaner.Wszystkie darmowe i uwazam ze najlepsze.Nigdy nie wystarczy jeden.Jeden nie wylapie wszystkiego.Czyszcze kompa codziennie i problemow w obecnym ukladzie z trojanami czy innymi groznymi swinstwami nie mam.Razem z kasperskym odszedl ostatni troyan.

żaden nie jest w 100% skuteczny najlepszy darmowy firewall to comodo

Gość ................1x/
Jak na razie 2 lata Kaspersky bez zarzutu,30 dniowy darmowy.odnawialny

ja się przyłączę do Moor'a - Panda IS 2009. pracuję na netbooku, więc nie jest to super mega wypasiony sprzęcik, a nawet nie odczuwam pracy antywirusa. teraz poza tym mają fajne promocje, 2 lata w cenie 1 roku, warto się zainteresować.

Gość gość
Dodałbym arcabita. Made in Poland, dwa silniki antywirusowe, safestorage, dla mnie ok.

Gość meazza
Dla mnie osobiście zdecydowanie najlepszy jest ESET, jestem znacznie bardziej zadowolona, niż z dwóch konkurencyjnych produktów. Laptop, to moje narzędzie pracy, dlatego nie waham się przed wyposażeniem się w dobry, profesjonalny program antywirusowy. Aktualnie korzystam z ESET Internet Security - https://www.sferis.pl/eset-internet-security-esd-1u-12m-eset-sof-eis-000-esd-1u-12m-n-p474775

Gość gość
Ja korzystam od lat z Kasperky'ego i jestem mega zadowolony. Nie mam żadnych głupich problemów z wirusami, dodatkowo nie muli sprzętu. Wcześniej miałem jakiś inny z tych "popularnych" to szło szału dostać. Zjadał prawie tyle procesów co Google Chrome, heh. Zresztą, oni mają jakąś konkretną argumentacje, jeśli chodzi o swoje dokonania: http://kaspersky.pl/ - zerknijcie sobie, jak ten produkt jest szczegółowo opisany. To naprawdę przemawia na ich korzyść i jeśli miałbym ponownie kupić jakieś oprogramowanie ochronne - postawiłbym na Kaspersky.