Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia qrol

mój serial

Polecane posty

Gość gosia qrol

... I wszystko było jasne! raz...dwa.. dwie! Są dwie kreski! Spojżała na niego z niedowierzaniem. Jej oczy były takie piękne, duże i błyszczały z napływających łez. Wtuliła się w niego i zaczeła płakać. W jednej chwili z kobiety stała się małą dziewczynką: drobną, delikatną; taką kruchą i bezbronną. Nie nie żałowała tego, wręcz marzyła o tym, ale... ale nie tak szybko...nie z zaskoczenia...nie teraz kiedy tyle planów, spraw, kiedy.... a zresztą po co teraz o tym myśleć. stało się, musimy cieszyć się tym darem. Uśmiechnoł się i objoł ją ramieniem.A ona już wiedziała, że będzie wszystko dobrze, że jest bezpieczna. Że nie jest sama ...

Gość Prof.miodek
chyba "uśmiechnął" a nie "uśmiechnoł"! więcej błędów nie wyłapałem bo nie byłem w stanie tego przeczytać. Niedostateczny!!!

Gość Prof.miodek
"spojżała", Panie.... widzisz i nie grzmisz...

Gość Miodkowa
...że nie wspomnę o błędach stylistycznych.... Mam nadzieję, że to pierwszy i jednocześnie ostatni odcinek tego serialu??? ;-)

Gość błyszczały od
napływających łez

Gość może jesteś
bezpieczna, może nie jesteś sama, ale napewno jesteś niedouczona, Zamiast do szkoły chodzić oglsdasz tasiemce brazylijskie.

Gość no i tak trzeba
Dziewczyna powinna dać tu całe opowiadanie, wszyscy niby z litości lub też drwiąc popoprawialiby błędy a wtedy autorka powinna to wszystko poprawić po Waszemu, zanieść do drukarni, wydać książkę i wziąć kasę ;) Łyso by Wam bylo? ...... :D :D :D - Nie przejmuj się dziewczyno. Pisz dalej!

Gość Obojetnie czego
sie nie zrobi, to i tak zawsze bedzie zle...skad ja to znam, czy az tak Wam zle ludziska...pisz, dziewczyno, pisz...VanGogh tez po smierci stal sie slawnym...pewnie w jego gronie bylo mnostwo takich sfrustrowanych ziomkow ktorzy go dolowali...eh!

Gość co to za...
gówno?!!!!

Gość dawaj dalej
będziemy poprawiać, może przy okazji douczysz się

Gość Co to...nie widzisz
jakiego obsranego buta masz, stad ten smrod...

Gość no i tak trzeba
Tak, trzeba probować i pisać bez względu na wszystko Gosiu. Pozdrawiam. Z takiego ładnie zapowiadającego się topika zrobiliście ... nie powiem co. I zapewne nigdy nie dowiecie się już o co chodziło z tymi kreseczkami .... a ja byłam ciekawa. Serio! Szkoda :(

Gość a ty taka glupkowata
?

Gość co to za...
haha!Zajoby z Was i tyle!Nie macie juz innych problemow i jakies durnoty wymyslacie:/papa!Dobranoc!

Gość no i tak trzeba
grunt to inteligentny czytelnik ... ;) a jednak mimo blędow Wy i tak załapaliście .... no więc jest wszystko ok. Dziewczyna ma talent skoro Wy tak bez problemu i bez słownikow ... :D - podobno dzisiaj to sztuka pisać tak, by inni zrozumieli o co autorowi chodzi. 🖐️

Gość też gosia
a mi się podobało Jesli to forma pamietnika to zazdroszcze bo u mnie nie bylo tak ciekawie jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. szkoda gadac a co do bledow to kazdy je robi, a tym bardziej piszac na komputerze. Gosia nie zrazaj sie , pisz dalej

Gość hahaha a mi sie te kreski
skojarzyly z amfą :D:D:D :o:o dobra jestem....

Gość zła jak diabli
fajnie tak sobie kogoś skrytykować , prawda????? Od razu czujecie sie lepiej? może zdołowaliście dziewczyne, i macie to teraz w dupie

Gość zła jak diabli
pisz goska , pisz ja chętnie poczytam

Gość też gosia
to moze ja nie zrozumialam, ale wydaje mi sie ze chodzi o ciaze. i jak to baba odrazu zaczelam zazdroscic jej tego bezpieczenstwa i ciepla, bo moj maz jak mu powiedzialam ze jestem w ciazy, spytal czyje to dziecko> cham

Gość bambuczaaa
................a mogliśmy dowiedzieć się coś więcej

Gość tak trzymaj
Ogolna fabula tego serialu fajna a,opinie tych recenzentów olej.Pisz dalej chętnie zajdę na nowy odcinek,pozdrawiam.

Gość gosia qról
zbudził go krzyk to ona siedziała w łazience na podłodze, szlochając mówiła tylko ... to koniec....koniec.... dopiero po chwili spostrzegł w umywalce zakrwawiony ręcznik. Przceciż wszystko było dobrze , jeszcze pare godzin temu leżała taka radosna na łóżku, głaskał i całował ją po brzuchu . Byli tacy szczęśliwi. W jednej sekundzie szczęście prysło jak mydlana bańka. Niemógł w to uwierzyć, bał się...ale przecież niemógł jej tego pokazać, musiał być silny,twardy. Łzy cisneły mu się do oczu..Nie ..przecież Faceci nie płaczą. Przytulił ją, cała drżała........ to koniec tatuśku to koniec!