Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem z innej bajki

Poczucie odrzucenia

Polecane posty

Czuję się stara, zniszczona, zużyta Jak podarta szmata wyrzucona na śmietnik Kim jest mężczyzna, który zabiera nadzieję? Raz po razie sprawiając, że zamiast kwitnąć kobieta obrasta kolcami starych zranień I kamienieje na zewnątrz I tylko zostaje trzepoczące życie w środku Nikt nie zauważył Nie zaznałam bliskości, której tak pragnęłam Uciekałam w pracę i marzenia Od świata, który wydawał się za trudny Moja samotność to paląca pustka Jeszcze boleśniejsze jest poczucie odrzucenia Czy to możliwe, że cały mój świat wiruje w próżni z powodu błahostki? Jak mogłam aż tak bardzo się pomylić? Powinnam znaleźć czułego kochanka Szybko natychmiast Żeby nie dać się zabić mężczyźnie, który nie dostrzegł we mnie kobiety Żeby nie dać umrzeć mojej kobiecie

Gość eeeee....
a nie lepiej znalezc sobie jakas sympatyczna kobietke?

Gość Romanówna
Tak pierdolisz po 24 ze wcale sie nei dziwie ,ze cie olał daj se na luz idz poderwij cos

Gość MESZUGE
Romanówna !!!! kurde, troche wyrozumiałości dla zbolałej duszy😡 a wiersz jest piękny :):):):):) ja też tak mam na bieżąco :( INNA BAJKO bądź silna, odczekaj, z czasem będzie spokojniej, choć nie mówię, że lepiej :( dla ciebie pocieszka 🌻❤️🌻 i buziaczki :D

Gość MESZUGE
a wiersz sobie zapiszę, tak dla siebie :O można?????

Bardzo proszę

W zasadzie to nie wiersz tylko kilka przemyśleń mąż mnie zdradza z 24-latką to tak banalne, że nie mam sił meldować się na topiku dla zdradzanych żon itp Meszuge, czytałam przed chwilką Twoje wypowiedzi na jednym z topików POZDRAWIAM CIĘ SERDECZNIE!

Gość stary i siwy
nadal jestem wolny i przytulę do siebie każdą wolną dziewczynę : )))

Gość stary i siwy
tak naprawdę to radna mnie nie chce

Gość Roman MNIE ZGWAŁCIŁ
olej starego nich sobie pouzywa . Czemujestes z nim?nie masz godnosci? a 24 to juz stara dupa masz prace pozycje odejdz badz soba

Odeszłam Z samotności opisuję swoje uczucia po 24-tej

Gość stary i siwy
a mnie już 80 lat zleciało i nadal mam ochotę do kobiety się przytulić z przyjemnością.

Aha, Godność kiepstko czasem chadza w parze z miłością

Gość stary i siwy
czy w związku istnieje godność?

Gość Roman MNIE ZGWAŁCIŁ
To tylko czas nie miłosc nie mozna kochac oprawcy bedziesz kiedys bardzo szczesliwa . Tylko nie szukaj na kafe faceta :)

Gość stary i siwy
mam swoją laskę i się podpieram , powiedzcie mnie dlaczego młodą i piękną kobietę nazywacie ' laską ' ?

Nie szukam tu faceta Zrozumienia może ... Albo kilku ciepłych słów A może chciałam tylko wyrzucić to z siebie?

Gość MESZUGE
dzięki INNA BAJKO 🌻 za wiersz i za pozdrowienia :D popatrz jak to jest, kochasz-nie kochasz, zawsze źle :( zawsze tak miałam, popieprzone to wszystko 😠 mam coraz gorszego doła, idę spać, bo rano trzeba się zebrać do roboty, a od dłuższego czasu idzie mi coraz lepiej :D dlaczego więc jest coraz gorzej :(:(:( nieodwzajemnione uczucie jest jak czarna dziura............okropnie czarna

Gość wazon pełen morskiej wody
faktycznie jestesz innej bajki teraz takich bajek nie piszą Pozdrawiam! :-)

Gość gość
Bo miłość nie istnieje.

Gość gość
wlasnie nie, kobiety chca bys wypie**oli.l z kafeterii i zajal sie powaznym zarabianiem pieniedzy i obsluga schorowanej matki. ty masz k****o za duzo czasu. jaki ty k**wa jestes niedobry czlowiek aaaaaaa w ogole z wygladu podwales na grzecznego, a taki chuyem sie okazales. nie miesci mi sie to w glowieeee~~