Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość novvika

Od czego puchna palce?

Polecane posty

Gość novvika

Od jakiegos czasu mam problem z palcami...zawsze jak wstaje rano zakladam pierscionki i palce u prawej dloni sa zpuchniete...natomiast zaraz po godzince juz wracaja do normy.Przez to zakladam pierscionek najpierw na przedostatni palec a potem przekladam aby go nie zgubic.Pytanie kieruje rowniez dlatego,ze wczesniej nie mialam takiego problemu a pierscionek prawie mi spadal z srodkowego palca czy rano czy wieczorem.Nie przytylam aby nie bylo takich podejrzen....poprostu z rana mam napuchniete strasznie paluchy co pozniej schodzi ale tak jest juz od miesiaca...moze ktos mi wytlumaczyc czemu i czy to przejdzie ?

Gość zizaa
problemy hormonalne, za malo tlenu w pomieszczeniu (nie wywitrzony pokoj), zla dieta, najadanie sie na noc, problemy z sercem, krazeniem ... duzo jest takich mozliwosci

Gość novvika
dziekuje zizaa za odpowiedz!Teraz chyba zostaje mi sprawdzanie wszystkiego po kolei......

Gość gość
Czasami to wynik tego ze w organizmie jest za dużo wody. Sama cos o tym wiem. Ale na szczescie jak zrobic taka 3mc kuracje http://sklep.noblehealth.com/produkt/hydrodren to moim zdaniem od raz poczujesz znaczącą róznice.

Gość gość
Dlatego takie suplementy są własnie najlepsze i najlepiej działaja na nasze problemy. Ale najwazniejsze jest to zeby kuracja trwała minimum 3 mc.

Gość gość
U mnie jest tak , rano w wszystko normalnie , z upływem dnia przybywa mi objętości- czego to objaw?

Gość gość
Na opuchnięcia polecam produkt który usuwa nadmiar wody z organizmu. Dla mnie najlepszy okazał się Hydrodren od Noble Health

Gość gość
To tutaj na pewno takim doskonałym rozwiązaniem moze byc suplement Hydrodren od Noble Health. jest to suplement diety stworzony w oparciu o najwyższej jakości naturalne składniki aktywne, które wspomagają wydalanie wody z organizmu dzięki obecności ostrokrzewu paragwajskiego i pokrzywy.

Przyczyn puchnięcia palców może być wiele: nadmierne gromadzenie się wody w tkankach wskutek zaburzeń hormonalnych, nieodpowiednia dieta (za dużo soli), problemy z nerkami, problemy z krążeniem itp. Konieczna jest wizyta u lekarza i właściwa diagnostyka. Pozdrawiam!

Gość gość
Sama wiem jak po 35 roku zycia wazne jest podkrecenie przemiany materii. Niestety nie zawsze już to dziala tak jakbysmy chciały. Dlatego na pewno warto jest odrobine sobie w tym pomóc. Oto doskonały sposób http://sklep.noblehealth.com/produkt/hydrodren