Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jala

kochanie zasnij sam w swoim lozeczku.......

Polecane posty

no wlasnie moj syn ma 14 miesiecy i nadal spi ze mna jak go tego oduczyc??

mozesz go przeniesc jak zasnie do wlasnego lozeczka?Czy sie przebudzi od razu jak go polozysz?

Gość koldra zakryc i spac
wychowaj smarkacza a nie cackaj sie z nim . co z ciebie za matka, mamisynka hodujesz, potem zony sobie nie znajdzie i oferma bedzie

Jala widzisz na przykladzie tego wyzej jak drastycznie odbilo sie na nim samotne spanie w lozeczku:)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjkllllllllllllll
Mój synek ma 17 m-cy i do tej pory śpi ze mną ale coraz mniej. Sam chce do łóżeczka czasami w nocy jak marudzi to biorę go do siebie. A jeszcze 2-3 miesiące temu nie chciał spać w łóżeczku. Nic na siłę.

ale on sie budzi w nocy nawet jak dam go do lozeczka i zaczyna plakac a jak go wezme do siebie to z miejsca sie uspakaja

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjllllllllllkk
Z moim synkiem było tak samo. Poprostu jest cycek. Mi to akurat nie przeszkadza. Nie robię nic na siłę sam wyrośnie. Naprawdę wiedzę, że między 14 a 17 miesiącem bardzo wydoroślał i się zmienia. Jeśli ci to przeszkadza to spróbuj te metody zaklinaczek dzieci ale ja nie mam serca. Przez nawet 2 dni słuchać płaczu mojego synka.

jala moja coreczka tez czasem spi z nami ale bardzo zadko.Przewaznie kiedy wyzynaja jej sie zabki,moze jemu tez wtedy jestes potrzebna?Mozna podac mu Vibrucol czopek na zlagodzenie zabkowania i uspokojenie.

a moje dziecko ma 5 lat i jak zasypia to ja muszę leżeć obok prze jakąś godzinke, w nocy i tak przychodzi do mojego łóżka. Och jak ja się wściekałam z tego powodu!! Raz że strata czasu (można w tym czasie prasować, gotować..) dwa noc z moja dzieciną to jak po walce, jestem skopana przez małe nóżki. I pewnego dnia ktoś mi powiedział żeby delektowała sie tą chwilą gdy to małe ciałko chce się do mnie przytulać bo ona monie bezpowrotnie i nie raz zamarzy mi śie przytulic do własnego dziecka ale ono będzie miało już \"swoje życie\" i nie będzie chciało się przytulać. Inaczej patrze teraz na to wszystko.

Gość jjjjjjjjjjjjjjklllllllllll
Olinka nic dodać nic ująć.

Moja malenka ma 4 miesiace i sama spi w lozeczku ale wczesniej tego nie robila i wolala ze mna. nauczylam ze najpierw kapiel pozniej jedoznko i spac do lozia no i tak jest. Systematycznosc i bedzie ok.

Proponuję kupić pieluszkę przytulankę i przyzwyczajać go z nią spać. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Następnie przenosić dziecko do łóżeczka z tą przytulanką, aby mu się dobrze kojarzyła. Wystarczy konsekwencja.