SABRINA20 0 Napisano Październik 12, 2005 ZAMIAST 7 DNIOWEJ PRZERWY PRZEZ PRZYPADEK ZROBIŁAM SZESCIO JESTEM W POŁOWIE OPAKOWANIA I NIE WIEM CO MAM WŁASCIWIE ZROBIC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marusia 0 Napisano Październik 12, 2005 nic nie robić, brac dalej. przerwę można skrócić, nie można jej tylko wydłużać. i potem kolejne opakowania zaczynasz w ten sam dzień, w który wzięłaś tą tabletkę za wcześnie. po prostu przesunie Ci sie o jedne dzień cykl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ninoczkaa Napisano Październik 12, 2005 maksymalnie możesz zrobić 7 dni przerwy, tzn że 6 dni jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to prawda Napisano Październik 12, 2005 napisane jest w ulotce zresztą: NAJPÓŹNIEJ 7 dnia wziac nowa tabletkę z nowego opakowania. Jak weźmiesz wcześniej nic sięnie stanie ja tak często robiłam bo chciałam przesunąć dzień brania pierwszej tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach