Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joczko

53kg na 173wzrostu,duoz??

Polecane posty

Gość joczko
nie zdazylam dopisac,taka jestem zla, wlasnie sie dowiedzialam,ze moglabym zrzucic z 3-4kg!!!😠 bozeee czy ten swiat zwriowal?a ja wlasnie przytyc chcialam :(

wytnij sobie wątrobę, będziesz lżejsza :D:D... a tak poważnie to chyba raczej masz niedowagę, daj spokój dziewczyno, przecież Ty bardzo szczupła musisz być...

Gość ja tak uwazam
nie niedowage masz!!!tak jak ja niestety...........

Gość joczko
ja tez tak uwazam....a ile wazysz?planujesz przytyc? no ja uslyszalam,ze moglabym conieco zrzucic..jeszcze, o zgrozo!!!

Gość dziewczynki kochane
a ja mam 175 cm i 50 kg i se z tego ciesze- pilnuje aby nie p[rzytyc!!!! pozd:P:P:P

Gość joczko
hmmm, tez juz wazylam 49 i wcale nie wygladalam rewelacyjnie i tak juz wszyscy sie o mnie martwia,ze zle wygladam...a Ty sie taka dobrze czujesz?jakie masz ywmiary,bo moze ok? ja mam 80-58-83

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruba
A od kogo to usłyszałaś? Jak od faceta - to uciekaj!!! Jak dla mojego męża to ten wztost i waga są cool - tyle miłam jak się poznaliśmy (14 lat temu) Dziś wzrost bez zmian, waga 64kg i to dla niego za dużu, ale to wymówka i stanowczo nie w mojej nadwadze problem.

Gość dziewczynki kochane
80-60-82

Gość joczko
tak? a teraz wazysz 64 przy 173? to wcale nie duzo, czy dzis by sie podobac trzeba faktycznie byc wychudzonym?uslyszalam to od znajomej :(ale to znaczy, ze lepiej nie tyc wiecej? ehhh moj facetc wolalby zebym przytyla ciutek...ale boje sie,ze mu sie nie spodobam, w sumie wzylam kilka kg wiecej jak sie poznalismy,,,no ale

Gość joczko
dziewczynki kochane? hmmm to chyba ma grube kosci, skoro waze wiecej a jestem nizsza i mam podobne wymiary...I serio jest Ci dobrze takiej?Fajnie, zazdroszcze, bo ja mam chyba problemy ze soba, grubsza nie, chudsza nie, nie podobam sie sobie...

Gość joczko
a stosujesz jakas diete? bo ja musze zeby nie przytyc jesc ok 1200kcAal, ale czesto wiecej i nie uprawiam specjalnie spartu...ale jakos mam dosc glodzenie sie, czesto chodze glodna,wiec po co..?

Gość aneczka---
moim zdaniem 3-4kg za malo jak ja tyle wazylam to wstrzymala mi sie miesiaczka mam 174cm i teraz waze 61kg i wszysto jest ok, choc przyznam ze chcialabym wazyc 57kg, ale nie mam sil by odmawiac sobie jedzienia, przeciez zycie nie kreci sie tylko wokol wag i wygladu!!

Gość Dziewczyny moje
czyli ja ma 168 wzrostu...i 63kg czyli jestem za gruba????? Powiedzcie co o mojej wadze myslicie!

Gość jak na kościotrupa
to w sam raz, ale dla kobiety to z 10 kg za mało i mówi ci to facet

Gość joczko
nie jest gruba, 63 przy 168, skad! ja bym chciala ciutek przytyc wlasnie, ale ciezko mi idzie, i jak slysze taki tekst to mi sie zyc odechciewa...i jak potem dziewczyny maja nie wpadac w anoreksje??

Gość joczko
facet.... to mile, dzieki, wiem, chcialabym przytyc...ale nie daje rady jak slysze cos takiego..

Gość ja tak uwazam
ja mam 160 cm i waze 45kg chcialabym przytyc z 4 kg....ale chyba tak zle nie jest bi z okresem jest wszystko ok, bo jak juz miesiaczka zanika to znaczy ze jest juz niedobrze....i prosze nas nie wyzywac od kosciotrupow zazdrosne grubaski bo mi tez mamy problem tylko winna strona niz wy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 170cm i 53kg to malo
!!!