Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *-*

co o tym myslec?

Polecane posty

Gość *-*

jestesmy ze soba około pol roku, spedzamy dosc duzo czasu ze soba ale nigdy nie doszło do niczego wiecej niz pocałunek. I nie chodzi o to ze nie mamy czasu, miesjca. Wszystko to jest. Dlaczego On nie dąży do tego aby cos wiecej wydarzyło sie miedzy nami?Nie chce pierwsza zrobic czegos co by mu sie nie spodobało. On jest dosc niesmiały ..... no ale do tego stopnia??? Co mysli facet ktory nie chce niczego wiecej niz pocałunek? Ja bardzo chce czegos wiecej.Nie wiem co o tym sądzic. Boje sie zapytac o to, bo nie wiem jak zareaguje, co odpowie. Boje sie usłyszec cos co mnie byc moze zrani. Poradzcie coś.

Gość do tematu
No wiesz albo facet typu po ślubie,albo prawiczek albo faktycznie oczywiscie bez obrazy jakis gej.Doradzam przeprowadzic delikatną rozmowę aby uniknąć rozczarowania i bolu.Bo jednak pól roku to już jest spory kawal czasu i to tabu powinno zostac odkryte.Zrób to teraz niż mialabys cierpieć w przyszlości,im szybciej tym lepiej.

Gość *-*
no tak......tylko jak to wykonac?, jak przeprowadzic taka rozmowe?......juz sie denerwuje na sama mysl o niej. Wiem ze w przeszłosci byl w zwiazkach takich powazniejszych, dwoch. Boje sie usłyszec cos co mnie zrani. Nie wiem czy On ma jakies plany w stosunku do mnie, bo nigdy o tym nie wspomina.Poprostu zdzwaniamy sie i albo wychodzimy gdzies albo przychodzi do mnie albo ja do niego.....zero jakichkolwiek deklaracji...troche juz mnie to zaczyna meczyc.A w sumie bardzo go lubie i dobrze mi z nim.Echhh.......

cierpliowsc to cnota... zalezy Ci na nim? czujesz, ze to TO? wiec poczekaj sytuacja sie wyklaruje...ale jesli tylko dlatego, ze on sie do Ciebie nie dobiera jest problemem to moze i lepiej, moze tak mialo byc, moze cos tu nie gra? Kobietko skad ktos tutaj ma to wiedziec... A kobiece sposoby ? Moze pokus go troche , poczaruj...uwierz,ze nim rozkrecisz sie na dobre jako kusicielka(oczywiscie subtelnie i ze smakiem) on juz Cie dopadnie :-p No chyba, ze cos nie ten tego z nim, z nim w relacji z Toba, to juz wiesz...ciezko bedzie...

Gość *-*
wiesz, jezeli bym wiedziala ze ma jakies plany w stosunku do mnie to czekałabym, bo jest wartosciowym człowiekiem i uszanowałabym ze chce poczekac.Tylko moze chodzi o to, ze ja nie wiem co mam myslec na temat tego co sie dzieje miedzy nami.Nie wiem co on czuje, znaczy ja czuje ze mnie lubi, ze chce sie spotykac. Tylko ja chcialabym czegos wiecej. Czy uwazacie ze rozmowa na temat deklaracji bylaby na miejscu?.......ja nie chce Go naciskac. I nie chce sie meczyc juz dłuzej. I czy to "normalne" ze dorosły facet nie chce tego?????????

Gość do tematu
Ja jednak zalecam delikatna rozmowe,jesli ma to byc zwiazek z przyszlością to nie powinnaś sie obawiać rozmowy.Wiesz czas ucieka a ,jesli jesteś tylko poczekalnią dla niego?Może chlopak nie chce nic więcej,bo ma jakieś inne plany i chce być ok' wobec Ciebie.Albo ma jakiś problem natury ,no wiesz umysl chce a czesc ciala nie funkcjonuje jak należy.

Gość *-*
nie wiem....pewnie masz racje ze rozmowa by wyjasniła cokolwiek. A co jesli nie bedzie chcial rozmawiac o tym? Jesli usłysze cos co mnie zrani.... no coz.....wtedy przynajmniej bede wiedziala na czym stoje. Tylko zastanawia mnie to, ze On szuka mojego towarzystwa, bo to On przewaznie dzwoni, pomaga mi, martwi sie o mnie, a nie daży do tego by wydarzyło sie cos wiecej mniedzy nami.:(

Gość do tematu
Tym bardziej rozmowa bardzo wskazana.Moze sie okazać w rzyszlosci że jesteś tylko bliską przyjaciólką i kto ci wtedy zwroci czas.

Gość *-*
hmmmmm ....... tylko czy z przyjaciółka TAK sie całuje? echhhhh, chyba czeka mnie ciezka rozmowa ...boje sie

Gość Wiecie co...
dziwi mnie Wasza reakcja...oczywiscie rozmowa jak najbardziej wkazana, chcesz wiedziec na czym stoisz, to pomoz mu sie do Ciebie otworzyc... "Tylko zastanawia mnie to, ze On szuka mojego towarzystwa, bo to On przewaznie dzwoni, pomaga mi, martwi sie o mnie, a nie daży do tego by wydarzyło sie cos wiecej mniedzy nami"... FACET CIE SZANUJE!! - wolisz takiego ktory nie bedzie szukal Twojego towarzystwa, tylko Twoich kolezanek?...pomaga Ci, nie chcesz zeby Ci pomagal? Martwi sie o Ciebie, to chyba samo przez siebie mowi...nie dazy do tego? Moze przez szacunek do Ciebie....a Wy odrazu go od geja... Trzymaj sie

Gość *-*
dzieki za słowa otuchy....... postanowilam przeprowadzic te rozmowe, tylko jak to zrobic zeby nie pomyslal ze naciskam aby sie zadeklarował? I byc moze masz racje ze to szacunek ale ja naprawde pragne czegos wiecej niz pocałunki

Gość Wiecie co...
...to mu o tym powiedz...ze pragniesz wiecej niz pocalunek...ufasz mu? Jezeli tak, to nie powinnas sie bac reakcji...zreszta, rozmowy to klucz do udanego zwiazku...nie mecz sie i nie interpretuj, tylko poprostu z nim porozmawiaj...bedziesz wiedziec na czym stoisz... Trzymaj sie

Gość Duża i mądra
my byliśmy ze sobą 8 miesięcy i NIC... w końcu to się skończyło, bo jak się okazało chłop dorosły nie wiedział czego chce i tyle. Co oczywiście nie oznacza że u Was będzie podobnie. Chciałam tylko napisać, bo rozumiem co czujesz. Przez moją głowę przechodziły podobne myśli: dobry człowiek, gorące pocałunki, chwile, ale nic więcej. Po prostu nie chciał tego, a równocześnie nie potrafił o tym mówić, bo w końcu raz w trakcie takiej gorącej sceny nie potrafił wydusić z siebie dlaczego nie chce! On okazał się po prostu niedojrzałym człowiekiem; bał się że pójście do łózka będzie oznaczało ślub albo Bóg wie co..... wynikało to z jego natury, może małego poczucia własnej wartości.... męczył bardzo mnie ten układ a Tobie życzę powodzenia, porozmawiaj z Nim.

Gość mi-mo-mu
dziewczyno to mu to powiedz :D .. a nie że się boisz :D ... jeśli Cię kocha to nie powinien się obrażać tylko przejżeć na oczy ;)

Gość Jak chcesz
to mu powiedz co tobie leży na sercu, ale nie licz na stały związek. Takie dziewczyny jak ty to chleb powszedni i na pewno nie sa materialem na żony :-D

Gość *-*
a niby jakie sa dobrym materiałem na zone? co to ma do rzeczy? echhhh.....chyba nie zrozumialas/es o co mi chodzi

Gość giena
Mi również wydaje się, że chodzi mu o okazanie Ci szacunku. Być może, na pójście na całość nie pozwalają mu jego poglądy. Może spróbuj najpierw rozpocząć rozmowę z tej strony? Swoja drogą, dziwnie wygląda dziewczyna domagająca się o sex. Moze jestem staroświecka?;)

Gość Bibek
nie rozumiem tu czegoś. Dobra, tylko pocałunki, ale czy ty widzisz, że on do Ciebie coś czuje? Czy czujesz jego pożądanie ?Bo jak nie, to może on usiłuje ukryć własną odmienną orientację???

Gość daisy daisy
Ludzie - do wy się tak uparliście na tą orientację do cholery ?Czy w dzisiejszych czasach, ludzie, którzy np. idą ze sobą do łóżka dopiero po ślubie, mają jakiś ukryty defekt i są nienormalni???

Gość *-*
dlaczego mam niby wygladac dziwnie? co w tym dziwnego ze chce czegos wiecej niz pocałunek? echhhhh.Nie ide do lozka po 1 spotkaniu, znamy sie pol roku , a to chyba wystarczajaca ilosc czasu. A byc moze nie? A pozadanie czuje... widze jak na mnie patrzy.....wiec o co mu chodzi?

Gość lukrecjaaaa
Może ma małego?