pirxia 0 Napisano Październik 12, 2005 Dostałam miesiączki w kwietniu. Na początku miesiączka była regularna co to dnia. Później miałam strasznie, ale to strasznie obfity okres. Miałam nawet skrzepy... Po tym okresie miesiaczka zaczęła być nieregularna. A teraz nie mam okresu od 30 sierpnia. Czy powinnam sie obawiać? od 2 dni mam angine moze to opóźnia okres? prosze odpowiedźcie strasznie sie boje... mam więcej wydzieliny ale bez okresu... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Candyy Napisano Październik 13, 2005 o FUCK a czego ty sie chcesz dziewczyno obawiac?? chyba nie ze jestes w ciazy... przez calowanie I wogole ile Ci sie opoznila, ze tak panikujeszz, jezeli bedzie wiecej niz 2 tygodnie to powinnas wybrac sie do ginekologa!! wogole nie wiem czym sie przejmujesz...jeszce 2 lata bedziesz miala nieregularne i moga zadko wystepowac... Ja raz nie mialam ponad 3 miesiace i dobzre mi bylo z tym:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morgaine 0 Napisano Październik 13, 2005 W tym wieku to jest wszystko normalne. Jeśli będziesz mieć bardzo obfite okresy, co może doprowadzić do anemii, wybierz się do ginekologa. Jeśli w ciągu jakiś dwóch lat wszystko się nie unormuje, też się wybierz. A teraz nie masz powodów do zmartwień. No, chyba, że robiłaś coś, czego jeszcze robić nie powinnać ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach