Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka80

bakterie e-coli w ciazy!!!

Polecane posty

Gość moniczka80

witam !!! jestem w 22 tc i od 2 mcy proboje pozbyc sie bakteri coli ktore zasiedlily sie w drogach moczowych 1 antybiotyk ( zinnat i furagin) nie pomogl teraz robie kolejny posiew i czekamco z tego wyniknie,,,strasznie mnie to stresuje iniepokoi...boje sie zeby nie doszlo do zakazenia i przedwczesnego porodu..dodatkowoobnizylmi sie poziomcukru--- 46---- boje sie ze to cukrzyca,,,czy ktoras miala podobne przypadlosci i moglaby podzielic sie doswiadczeniami...?

Gość moniczka80
SZKODA ZE NIKT NIE MOZE MI NIC PODPOWIEDZIEC...

Gość ehhhhhh
co do bakterii nie wypowiem się bo nie mam pojęcia co to znaczy w ciązy. Ale co do poziomy cukru to raczej nie wróży on cukrzycy bo niepokój wzbudza poziom powyżej 100 a wynik 46 jest prawidłowy.

Gość moniczka80
JEST GORNY I DOLNY POZIOM CUKRU ZA WYSOKI I ZA NISKI 46 TOO WIELE PONIZEJ NORMY POWINNO BYC CO NAJMNIEJ 60 I TO JEST MEDYCZNIE STWIERDZONE ZE ON JEST ZA NISKI TYLKO NIEWIEM COTO OZNACZA I NIE ZNAMJESZCZE WYNIKOW POWYPICIU GLUKOZY

Gość Ogrodniczka_27
hej ja owczoraj odebrałam wynik posiewu z pochwy i też mam bakterię e.coli.Nie jestem jeszcze w ciąży, ale staramy się i też mnie to zaniepokoiło.Do gina idę w tym tyg.