Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diodda

na ręce i koniec

Polecane posty

Gość diodda

moja mala 3 tygodniowa corcia marudzi caly czas gdy nie je i nie spi a momentalnie uspokaja sie podczas noszenia. Czy taki juz jej urok czy juz ją zepsulismy ??? Nie moze boleć ją bruszek, skoro na rękach jest spokojna jak aniołek

masz teraz problem. Nos dalej na raczkach a nie bedziesz miala czasu sie wyszczasc. na czas karmienia owszem na rece a pozniej won do lozeczka i koniec, niech sie nauczy :P

Niesadze zebys ja tym rozpuscila.Male dziecko potrzebuje bliskosci mamy,chce czuc sie bezpiecznie.Jest za mala zeby ja zostawiac w lozeczku kiedy placze,jednak gdy sie uspokoi to ploz ja w lozeczku i odwroc jej uwage jakas zabwka:)

Gość Wielka ciotka
Do: mala koala. Wiesz, jestem tu dziś po raz pierwszy i wszystko mi się podoba oprócz twoich wulgarnych wypowiedzi. Wszystkie dziewczyny są takie delikatne i miłe w swych wypowiedziach, a ty tu zupełnie nie pasujesz. Zastanów się nad kolejnymi wypowiedziami, albo nie zaglądaj tu więcej.

diodda wątpię czy da się rozpuścić 3-tygodniowego malucha, prawda jest taka że ona sie jeszcze przestawia z życia płodowego na to zewnętrzne i to nie jest dziwne że się uspokaja gdy znajdzie się na rękach - czyli blisko mamy lub taty, to normalne... Dzieci tak mniej więcej około 4 miesiąca wiedzą jak manipulować rodzicami, teraz jej nie musisz jeszcze ograniczać fizycznego kontatku, tak jest jej bezpieczniej i dlatego przestaje płakać. pozdrawiam

Kochana moja mala tez taka byla jak miala 3 tyg. a teraz ma 4 misiace i jej minelo.Pozatym nie da sie rozpuscic takiego maluszka,widocznie potrzbuje bliskosci. Moja tez czasem marudzi a naprawde duzo lezy i wtedy ja biore na raczki i nosze jak sie uspokoi to znowu klade az do skutku.

Proponuję kupić leżaczek - bujaczek z funkcją wibrowania i z pałąkiem na którym jest mnóstwo kolorowych i ciekawych zabawek. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Twoje ręce odpoczną.