Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcący

lekarze zarazili niemowlę GRONKOWCEM

Polecane posty

Gość niechcący

Nie wiem już jak można dopuścić do tego by idąc z dzieckiem do szpitala o pomoc wychodzi się ze łzami i strachem o zdrowie dziecka na dzień następny................. 3 miesięczny synek mej koleżanki zachorował. Okazało się, że jest niezbędny zabieg na przepuchlinę. No cóż nie każdy jest doskonały , ale LEKARZ??????? Coś im zawiodło choć niby wszystko oki. A jednak potrzebna była kolejna interwencja chirurgiczna....... i co..........!!!! I okazało się że niemowlę zostało ZARAŻONE GRONKOWCEM.................................................. Przetaczana krew i osocze to po prostu widok nie dla rodzica............... A ja jako jedna z bliższych znajomych nawet nie wiem co powiedzieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co im poradzić co oni mają zrobić????

Gość ale problem
a co nas to obchodzi? nawet jakby ten bachor kipnął to nasze zycie będzie się spokojnie toczyło dalej

Gość no własnie
wielki problem, gówno nas to obchodzi - jak twojej kolezanki nie stac na porządnego lekarza i oszczędza na leczeniu dziecka to ma za swoje - dobrze jej tak - jak ktoś nie ma kasy to niech sobie dziecka nie robi - proste

Gość mam dla nich radę
niech wyrzuca to dziecko a zrobią sobie nowe - zdrowe - po co chodowac chore bydle???

Gość Dowella 5
to paranoja ,zeby komuś dawać tak głupie rady,nie boicie się kary,że kiedyś wasze dzieci mogą być chore?

te wypowiedzi sa straszne ludzie jak tak mozna, jak czytam takie okrutne wypowiedzi przestake wierzyc w ludzi przeciez to moze spotkac kazdego z nas i co wtedy powiesz sobie a co mnie to ludzie opamiatajcie sie Niechcący bardzo wspolczuje twoim znajomym mam nadzieje ze wszystko szybko dobrze sie skonczy i nie przejmuj sie taki glupimi wypowiedziami