Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia-r.śl

nadmierne owłosienie

Polecane posty

Gość kasia-r.śl

macie jakiś sposób na dziko szybko odrastające włoski w okolicy wąsika i brody,codziennie depiluje,tragedia

Gość mania21
kasia a w jaki sposób depilujesz? najlepsza jest chyba depilacja woskiem...bo wyrywa sie włoski z cebulkami...i wtedy wolniej odrastają...

Gość do kasi
a moze powinnas zglosic sie do lekarza?? Przepisze CI srodki, ktore pomoga - zmniejsza, choc nie zlikwiduja. A poza tym moze sie okazac, ze masz zaburzona gospodarke hormonalna, co moze prowadzic do wielu groznych schorzen. JA polece Ci rowniez depilacje woskiem, najlepiej w jakims zakladzie kosmetycznym, ale mysle ze powinnas rowniez isc do lekarza - endokrynologa

Gość magda9720
dziewczyny też mam wielki problem z włosami jedyne wyjście to laser tylko bardzo drogo

Gość magda9720
JESZCZE RAZ JA. BYŁAM U ENDO I ROBIŁAM MASĘ BADAŃ -KRÓTKO MAM PCO. JEDYNE WYJŚCIE TO LASER BO TABLETKI WŁOSÓW NIE USUNA JEDYNIE ZMNIEJSZĄ PROBLEM. DZIEWCZYNY MAM POMYSŁ CHCE ZAKUPIĆ LASER Z INNYMI KOBITKAMI I POZBYC SIĘ TEGO PROBLEMU.

Gość magda9720
JESZCZE RAZ JA. BYŁAM U ENDO I ROBIŁAM MASĘ BADAŃ -KRÓTKO MAM PCO. JEDYNE WYJŚCIE TO LASER BO TABLETKI WŁOSÓW NIE USUNA JEDYNIE ZMNIEJSZĄ PROBLEM. DZIEWCZYNY MAM POMYSŁ CHCE ZAKUPIĆ LASER Z INNYMI KOBITKAMI I POZBYC SIĘ TEGO PROBLEMU. BYŁAM JUŻ KILKA RAZY NA LASERZE WOKÓŁ PIERSI BO TAM TEŻ MAM WŁOSY I WYDAŁAM JUZ 1.200 ZŁ. A GDZIE DO KOŃCA. CHCIAŁABYM ŻEBY MÓJ POMYSŁ SIĘ SPEŁNIŁ. DZIEWCZYNY JEST TO DLA MNIE WIELKI PROBLEM PSYCHOLOGICZ. I BĘDĘ SZUKAŁA KOBIET Z TAKIM SAMYM PROBLELEM JAK JA I SOBIE POMOŻEMY

Gość magda9720
JAK KTOŚ JEST ZAINETEROWANY TO PISZCIE NA MÓJ ADRES: baczkowa@vp.pl

Gość nana12345
magda9720 a skad jestes?

Gość magda9720
mieszkam niedaleko wrocławia a czemu pytasz???

Gość nana12345
bo ja jestem z wawy

Gość nana12345
i mam podobny problem

Gość -------------------
a sa jakies tabletki bez recepty na to dziadostwo?? nie chce mi sie isc do lekarza...70zł wizyta:(

Gość schorzenia
jesli ktos ma nadmierne owlosienie, to jakie mogą byc "powazne schorzenia" dalsze? :-/ Ktos tutaj tak napisal...

Gość schorzenia
cos z jakąs "gospodarką hormonalną"

Gość nie da się bez recepty
bo to poważna kuracja ingerująca w gospodarkę hormonalną organizmu. najpierw trzeba zrobić badania poziomu hormonów. nie możesz iść na NFZ? musisz prywatnie?

Gość schorzenia
oni daja jakies tabletki...? I co one powoduja..? Wloski napewno nie wypadna nagle....Wiec co one powoduja?

Gość że nie odrosną tak szybko
i takie mocne jak dotąd.

Gość dziewczyny jeżeli
wasz problem jest spowodowany hormonami to nic nie pomoże.Leczenie hormonalne po kilku miesiącach może spowolnić wzrost włosow i jeżeli zastosujecie depilacje to będziecie gladziutkie ale po odstawieniu tabletek problem wroci.Radze wizyte u endokrynologa lub dobrego ginekologa.Może się okazać że wszystko jest ok i taka jest wasza uroda .

Gość schorzenia
dziękuje za odp

Gość mieszanka7
czesc dziewczny, jestem nowa i mam ten sam problem co wy. nie bede opowiadac "gdzie" i "co" mam, bo na mysl o tym zaraz popadam w dół.... jesli która z was chce sie pożalic i do mnie napisac to zapraszam.. mysle ze powinno zrobic sie troche razniej... wpadałam na pewien pomysł, ale nie wiem czy jest on do zrealizowania..otóz na allegro jest "maszyna" która wysyła laser usuwający włoski.. jest to podobno profesjonalne urządzenie stosowane w salonach kosmetycznych... < nawet tak wygląda... chyba nie jest małe...no i napis na nim świadczy o użytkowaniu w gabinetach> .... uestety bardzo duzo kosztuje bo az 999 zł. nie stac mnie ... na połowe tak... :)........... w zwiaku z tym pomyślałam, że moze można byłoby się złożyć z któras z was.. nie wiem tylko jak pogodzic użytkowanie lasera między dwiema osobami < mną i kims jeszcze...> jestem uczciwa osobą... i bardzo mi zalezy bo zbliza sie lato... JAK TU WYJSC??!?!? :(((((((((( TO MOZE MOGŁOBY ROZWIAZAC PROBLEM Z KTORYM SIE BORYKAMY .... JESTEM PEŁNA NADZIEJI. POTZREBA MI TYLKO CZYJAS CHEC.. SERDECZNIE ZAPRASZAM.... I PROSZE O KONTAKT NA MOJ MAIL.... :(

Witam! MAM TEN SAM PROBLEM CO WY, NIE BEDE SIE NA TEN TEMAT ROZPISYWAC, NAPISZE TYLKO ZE MAM JUZ 21 LAT I JESZCZE NIC NIE ZROBILAM W KIERUNKU ZEBY LECZYC MOJA PRZYPADŁOSC...ALE CHCE TO ZMIENIC, MOZE W KONCU POCZUJE SIE LEPIEJ. MIESZKAM W łODZI I MAM PYTANKO CZY KTORAS Z WAS MOGLABY MI DORADZIC JAKIEGOS DOBREGO SPECJALISTE - GINEKOLOGA-ENDOKRYNOLOGA Z OKOLIC LODZI? DRUGA SPRAWA TO CHCIALAM SIE POODDAC ZABIEGOWI EPILACJI I TEZ MAM PYTANKO CZY ZNACIE JAKIS GABINET GODNY POLECENIA. DZIEKUJE Z GÓRY! PS z tego co wiem to takie lasery kosztuja o wiele wiele wiecej, ok 500.000, gdyby kosztowal 1000 zł to kazdy sam by sobie laser kupil a nie chodzil do kosmetyczki... smutne ale prawdziwe POZDRAWIAM

Gość angelina28
ja mam hormony perfekt,lekarz powiedzial,ze jak w ksiazce,wszystko jak powinno byc a jestem owlosiona jak malpa,wkurzam sie ale co ja poradze i to wcale nieprawda,ze to to od razu cos nie tak,niektorzy maja to poprostu dziedziczne i ja sie juz nie przejmuje ze moge miec od tego hirsutyzm jak narazie wygladam jak prawdziwa kobieta a jestem juz tak z 15 lat owlosiona.

Gość angelina28
tutaj niby tyle dziewczyn boryka sie z tym problemem a jak przychodze na basen to same gladkosci jak z reklamy,ja nigdy taka gladziutka nie bede bo mam od tych wloskow same jakies plamki krostki i nie wiem co jeszcze,zazdroszcze gladkim dziewczynom ale dziwie sie,ze jestem tak owlosiona skoro mam duzy biust i szeroka jestem w biodrach typowo kobieca figurka a istnieje poglad,ze jesli sie jest tak mocna owlosiona to ma sie mase meskich hormonow,sama juz tego nie rozumiem a wy?

Gość czik
nogi,dol plecow traktuje woskiem.rece i wzgorek lonowy depilatorem.wasik,brode,posladki rozjasniam rozjaniaczem sally hansen.intymne okolice gole golarka dolaczana do depilatora(braun). troche z tym roboty ale do zrobienia ;)

Gość czik
a no i jeszcze lecze wrosty plynem ingrow go firmy skin doctors+pillingi