Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malgos81

POMÓŻCIE !!! MAM 24LATA I ROŚNIE MI BRODA

Polecane posty

Mam bardzo poważny problem, mam 24 lata i od 3 lat rośnie mi broda. Na początku było kilka włosków, które wyrywałam. Mniej wiecej od roku mam już małą bródkę, codziennie muszę je wyskubywać!!!! Od tego zabiegu wyskakują mi paskudne wypryski, które źle się goją. Czarne, twarde i długie włosy pojawiają się także na szyi, brzuchu i czasem wysrasta mi jeden na piersi. Przypuszczam że dolegliwość ma podłoże hormonalne. Prócz włosów w dalszym ciągu meczę się z trądzikiem, który bardzo nasila się zimą:( Jak dotąd lekarze rozkładają ręce i nie robią nic w tym kierunku. PROSZĘ O RADY I NAZWISKA KOMPETENTNYCH LEKARZY GINEKOLOGÓW Z TERENU GÓRNEGO ŚLĄSKA

Gość pomysl o endokrynologu

Gość Lilka19
ja mam to samo wprawdzie wyskakuja mi pojedyncze włoski ale raczej w obrębie szczęki na dole nie wiem jak to wytłumaczyc brzuch to norma bo jestem brunetka a na piersiach mam takie cieniutkie wogóle całe ciało włochate mam ginekolog nie zwrocił na to uwagi chodziaz mowiłam:( musze sie wybrac do endokrynologa ale łatwo powiedziec jak sie studiuje i pracuje i czasu nie ma:( trądzik miałam mały i go pokonałam