Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sychens

Mój facet informatyk, komputerowiec

Polecane posty

Gość sychens

który spędza z komputerem wiecej czasu niz ze mna jak narazie, myslicie ze po slubie sie cos zmieni? mam nadzieje ze nie bedzie calymi dniami siedzial przed komputerem:o

Gość na pewno
po ślubie faceci zwykle zmianiaja sie na lepsze.

Gość nie zmieni sie
mam chłopaka uwielbia gry komputerowe i nie moze bez nich zyć powiedział mi to nim sie zwiazalismy i pozostaje mi zaakceptowac jego hobby zreszta raz w tygodniu jest dzien kiedy długo gra na komputerze to ze lubi komputery i są one ważne to nie znaczy ze dziewczyna sie dla niego nie liczy w zwiazku wazna jest równowaga i kompromisy:-) jesli zaczenisz walkę to mozesz ją przegrać... a jesli nie mozesz zaakceptowac jego hobby to odejdz od niego bo sie zameczysz i Ty i on...

Gość dish
nie zmieni się...chyba że bedzie spędzal przed kompem jeszcze więcej czasu...nic na o się nie da poradzić...trzeba się przyzwyczaić :D

Gość nie mogę się zgodzić
jeżeli przynosi pracę do domu bo musi coś zrobić na wczoraj jak w tej branzy bywa to niestety musi :(

Gość nie czytajcie...
tam sa bzdury. informatycy, to debile. nie warto zajmowac sie nimi.

Gość dzieki za info pomnarńczko
jasne debile przynajmniej nie mieli problemu z napisaniem matury z matmy lecz dalej swoje kompleksy pomarańczko :P przynajmniej żadnej konkurencji na rynku pracy im nie zrobisz...

Gość ja sie tego nie wstydze
a jeszcze bardziej jak 50% na naszym wydziale odpadło po 1 lub 2 roku studiów :P ja w tej drugiej połowie na szczęście

Gość ando nakamuraa
Ty weź lepiej powiedz czy ten koleś cie poderwał czy Ty jesgo ????

Gość ja sie tego nie wstydze
przecież to jasne ,że blachary latają za informatykami bo dobrze zarabiają:P najpierw sie śmieją ,że geeki a potem same majty ściągają i wskakują im do wyra :P dobrze płatny zawód....

ni no powiem wam ze bylam z informatykiem spotykalam sie zi nformaykiem i znam wielu informatykow i oni serio maja jakies odchyły w kazdym badz razi e jak ja slysze ze jest informatykiem gosc t o uciekam gdzie pieprz rosnie!

Gość a coś ty taka cięta na geeków
to dobrze nie robisz innym laskom konkurencji np koleżankom ze studiów :P ja wolałabym mieć faceta w podobnym a nawet takim samym zawodzie jak ja

Gość szto eta kompiuterowiec
no właśnie a kto to taki komputerowiec ??i czemu panny od nich uciekają??

Gość what a story
komputerowcy to nudziarze tylko o kompach potrafią gadać całymi godzinami , no i oczywiście cały czas spędzają przed ekranem :( piszę z własnego doświadczenia :o

Gość szto eta kompiuterowiec
do tej pory nie wiem kto to komputerowiec :P hahaha

Gość luziaa
mam kumpla informatyka:)po slubie sie nie zmienil-nadal spedza wiecej czasu przed kompem niz z rodzina.oni sie nie zmieniaja;)ale fajni z nich faceci wiec nie rezygnuj z niego;)

Gość dawniej będąca z artystą
a powiem nawet muzykiem i wiecie co teraz informatyk i jest lepiej :) z muzykami bywa różnie chleją żyją od imprezy do imprezy i wydaje im sie ,że każda laska na nich leci i jak jest taki delikwent ze zwyczajną dziewczyną to nie jest to zbyt fajne, bo on uważa się za nie wiadomo co i ,że zawsze sobie lepszą znajdzie :P kopnełam artystę w doope po 4 miechach teraz jestem z informatykiem 3ci rok

Ale przynajmniej siedzi w domu a nie z kumplami pompuje do ryja w garażu, w barze czy w parku na ławce i traktując dom jako stołówkę i hotel w jednym.

Gość dawniej będąca z artystą
no widzisz Mellygon

Gość moja najwieksza miłośc była
informatykiem i to był najważniejszy facet mojego życia z którym spędziłam 5 lat, to co na tej stronie to brednie

Gość a ja akurat informatyczka
jasne że brednie ;) ja zmiksera nie zrobięmp3 ani na odwrót hahahaha

Gość straszna lipa holipa
pierdolicie po prostu

Gość głowa mnie boli od myslenia
głupoty

Gość ja i co
Informatycy sa suuuuper!

"pawiku ty sie ic wyłonanizuj " Jak to zrobi jego ręka straci cnotę i będzie ją musiał wyrzucić z domu bo nie mieszka z nieczystymi ;)

Gość grrrrr
Prawiczek bez wiary Czyli w skrócie. "Muzyk jest seksowniejszy, lecę na takich ale niestety jest niewierny więc zadowalam się przegranym informatykiem w kraciastej koszuli, bo sama jestem przeciętniarą". ee raczej: fajny ten grający plastikowy pistolet (ma 24 rodzaje dźwięków strzelania) i się tak ładnie świeci. Po dwóch tygodniach: niech ktoś wyłączy to gówno (np schowa baterie) bo mnie cholera bierze i da klocki lego, przynajmniej nie wyją. Co do spędzania czasu przed kompem: to koleś jest informatykiem - pracuje w it, czy jest "komputerowcem" - spędza od cholery czasu przy kompie np grając albo cóś . Z obserwacji moich kumpli: bywa różnie. Maniacy programiści - kochają pisać jakieś pierdułki, gierki i inne takie. Ma to swoje plusy bo są naprawdę dobrzy w tym co robią i koszą niezłą kasę robiąc to co lubią, choć czasem są "nieco" nieprzystosowani do społeczeństwa i z kasą nie jest tak fajnie bo ktoś kosi kasę na ich pomysłach. Ale generalnie jest to ich hobby, pasja, życie i lubią sobie w tym dłubać, więc często przynoszą robotę do domu, albo coś sobie klepią dla przyjemności. Maniacy gier komputerowych (wcale nie muszą być informatykami, znam paru po kierunkach humanistycznych). To bywa wkurzające: nie pójdą na piwo bo mają rajd, nie pojadą nigdzie bo właśnie wychodzi nowy patch i oni muszą koniecznie grać, ich gildia na nich liczy i ogólnie world of warcraft zginie jeżeli się nie zalogują dziś wieczorem. Z nimi bywa różnie. Część po znalezieniu dziewczyny samoistnie ogranicza czas spędzany na grach, bo po prostu wcześniej włączali grę bo i tak za bardzo nie mieli pomysłu co robić, inni niestety wolą grać niż spędzać czas w jakikolwiek inny sposób i to są chyba przypadki beznadziejne. Są oczywiście przypadki: facet kupuje nową grę np "Dragon age" albo "mass efect II' (to mi się ostatnio obiło o uszy ale ja jestem nie na czasie) i go wciąga na tak długo póki gry nie przejdzie. Wtedy przykleja się do kompa, ale po przejściu wraca do rzeczywistości. Aż do następnej interesującej go premiery. Najgorsze co można zrobić z takim facetem to zabronić mu siedzenia przy kompie, można proponować inne formy spędzania czasu: chodźmy do kina, na rolki albo coś tam i to zazwyczaj działa, natomiast marudzenie "ojej ty znowu przy tym kompie" tylko wnerwia.