Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwona30-75

Czy my kobiety chcemy Kaczyńskiego , czy Tuska ?

Polecane posty

A może tak miłe Panie coś na temat polityki.......... No jak , ktory bedzie lepszy....... Tusk , kiedyś niezły pijaczek , co żona pewnie doskonale wie , no i od niedawna , na poczet kampanii prezydenckiej dał sie zaciągnać do ołtarza aby po 20 bezmała latach zawrzeć zwiazek małżeński..... Kaczyński , myślę że głosem milszy , figórą mniej , chce za wszelka cene naprawiać ten przesiąknięty korupcja kraj złodzieji i dewiantow . Cz mamy Mu zaufać , czy nie przesadza z tym ? Co myślicie ...........

Gość hyyhi
wole tuska bo fajnie sepleni:P kaczor zrobi z polski naród katolicki, powybija homoniewiadomców, matki dokonujace aborcji, odmieńców tez poowybija

Gość Grzesznica Magdalena
Tyle się wokół dzieje, że niechętnie podejmuję dyskusję o polityce. Ale cóz...o panach politykach ...-to co innego:))). Według mnie bardziej reprezentatywny jest pan Tusk, acz...wiele innych rzeczy można mu zarucić, głos...też ma niczego sobie...Ta jego lekka wada wymowy-dodaje mu tylko chłopięcego uroku:). A pan Kaczyński , no cóż....niegłupi, ale bardzo...bardzo.... kaczowato-misiowaty:(. Taki troszkę mdły-jako człowiek, mało kreatywny. Ale to tylko moje zdanie zdanie :))), nikt nie musi się z nim liczyć:))).Pozdrawiam wszystkie ptaszęta, a w szczególności te udomowione...-kaczory i donaldy...

Gość Grzesznica Magdalena
*miało być "zarzucić"

Gość ja kobieta .......
wolę Tuska.

Gość smutna żona
Kaczor wygląda i mówi jak ksiądz. A do tej grupy zawodowej czuję niechęć. Więc wybór jest prosty Donald.

Gość hm A mnie sie żaden nie podoba

Ja osobiście wolę Tuska, gdyż jest napewno osobą bardziej reprezentatywną niż pan Kaczyński.

Gość MC MC
Oboje są nieatrakcyjni fizycznie :) Wyobraźcie sobie ich nago !! :D Natomiast poglądowo wolę Kaczyńskiego,ma u mnie duży plus za zdanie o dzisiejszej wolności "Do większości krajów europejskich nie potrzebujemy wiz,świat stoi przed nami otworem,wolność! Ale czy rzeczywiście? Co z tego że mozna jechać wszędzie skoro ma się 5 zł w kieszeni??? " NIE CHCEMY TAKIEJ WOLNOŚCI

Gość eva z raju
Wybieram Tuska!:)

Gość nie kobieta
ale z dwojga złego wolę Tuska A tak swoją drogą to straszne wybierać pomiędzy dwoma marnymi politykami :/

Gość 135790
ja jestem za kaczka!!!

Gość obawiam się
że kto wybierze Kaczkę ten będzie miał sraczkę!. kaczor mówi o wielu fajnych rzeczach, ale trzeba spojrzec na to z innej strony: jego obietnice są mało realne, mówi to co ludzie chca słyszeć. program Tuska jest bardziej prawdziwy, dl. Tusk

Gość Kaczyński
nie sprawdził sie już jako prezydent miasta, więcgdzie się pcha wyżej?

Gość obaj oni siebie warci
i tak się w Polsce nic nie zmieni. Ja bym chciała Tomasza Lisa na prezydenta !

Gość stara klempa
Ja tam na polityce się nie znam , ale.. Jeśli to prawda ,że ten cały Rydzyk i jego rozgłośnia poparła Kaczyńskiego , to uważam , że nie powinien być wogóle brany pod uwagę przy wyborze na prezydenta. Zostaje więc tylko Tusk !

Gość nie kaczorowi
Tuska, zdecydowanie Tuska. mi, jako kobiecie nie odpowiada prezydent, za którym będzie stał rydzyk i jego oszołomy.

Gość Teresa von
A dano nam w tych wyborach jakiś wybór - z pkt. widzenia kobiet ?! Został nam tylko Tusk - marny , ale zawsze coś .... Tego drugiego wogóle jako polityka i jako mężczyznę brać pod uwagę trudno.

Gość Agnes-80
Tylko nie Tusk...........jaki on jest sztuczny (jakby nauczył się tych wypowiedzi na pamięć ). I to seplenienie .......lepiej wogóle by się nie odzywał

Gość gluś
jestem za liberalizmem, ale w wydaniu Tuska jest niebezpieczny, stąd mój głos na Kaczyńskiego... A panie to wybierają mistera czy prezydenta?

Gość mój głos na Tuska
tylko na niego :)

Gość ankaz
A co ma piernik do wiatraka!!!!???? To ma być człowiek, który bedzie godnie reprezentował nasz kraj, a nie gwiazdor filmowy! Guzik mnie obchodzi jego wygląd - ważne jest żeby mówił i myslał do rzeczy. Konsekwentny, rzetelny, rzeczowy, stanowczy, uczciwy, i nie dający sie wpuścic w maliny; takie kryterium biorę pod uwagę... I tylko Kaczor odpowiada mi pod tym względem. Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.

Gość re MC MC
Agnes-80 - dziecko drogie , a dano nam jakiś wybór ? Może i sztuczny jak większość mężczyzn kiedy chcą wyglądać poważnie i dostojnie , ale lepszy sztuczny sepleniący niż nawiedzony kurdupel !

Gość stara klempa
Ja tam na polityce się nie znam , ale "ankaz" jak można głosować na człowieka , którego popiera przywódca tak niebezpieczny i bezwzględny jak Rydzyk ?

Gość ankaz
Trudno powiedziec, czy to poparcie bardziej słuzy Rydzykowi, czy Kaczorowi... PiS wcale tego poparcia nie chciał. Rydzyk jest nieobliczalny, niestety... Pozdrawiam :-)

Gość Teresa von
"...ważne jest żeby mówił i myślał do rzeczy..." ----> ankaz-----> jak polityk prawicowo lewicowo chrześcijańsko socjalistyczno liberalno centrowy może być ".. konsekwenty , żetelny , rzeczowy , stanowczy itd... U Kaczora nic się kupy nie trzyma...

Ciekawe ile osób wie, że Kaczyński zakosił pieniądze przeznaczone na wypłaty dla nauczycieli na poczet swojej kampanii wyborczej. W związku z cyzm nastąpiły duże opóźnienia w wypłatami

Gość Teresa von
i to nawet wtedy gdy rzetelny jest przez " ż " ( ha ha )