Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydmizaniego

POMOCY! RATUNKU! DOŁEK PSYCHICZNY!

Polecane posty

Gość wstydmizaniego

Mój ojciec ma kochankę. Złapałam go dziś w mieście. W samochodzie z kobietą z którą pracuje. Pocałowali się kiedy on wchodził z samochodu. Stałąm za nimi też samochodem i dałam mu znać że widziałam. Uśmiechnął sie nie wiem czemu ale widac ze bym zmiesznamy. Chyba liczył że jednak tego nie widziałam. Dalam mu wyrazem twarzy znać że wiem! Jadąc dzwoanil do mnie na komorkę. Odrzucilam połączenie. 20 minut pozniej zajechal do mnie do pracy pod jakim sglupim pretekstem. Zapytal czemu nie odbieram telefou. Powiedziałam że nie mam o czym rozmawuiac i wyszłam. Usłyszalam tylko "ok" po długim milczeniu. Nie wiem co mam robić? Czuję sie fatalnie. Mama go kocha... Bardzo kocha. Wiedzialam że ostatnio jest obojętny na jej przytulanie ale myslalam ze to kwestia wieku (mają po 50 lat ale wyglądają atrakcyjnie). A ta kobieta z ktora pracuje ojciec jest kobietą niby spokojną i poukladaną a tak naprawde wredna i złośliwa menda, tez mężatka. Pracujemy w jednej firmie ale w innych budynkach. Po nią codziennie zajeżdza mąż po pracy. Nie wiem co robić. Czuję się okropnie. Chce powiedziec o tym jej mężowi. Z ojcem nie chce rozmawiać. Nie wiem. Ludzie pomożcie mi. Mamie nie powiem bo to może się dla niej źle skończyć. Pomocy!

Gość Klower
Powiedz temu facetowi niech wie jaka ma puszczalską zone, a mame i tatę narazie zostaw. Tzn.z ojcem pogadaj.

Gość ja to bym sie do starego
nie odzywała WOGÓLE !!! a do tej baby podeszłabym i chyba w twarz uderzyła wygarnęła jaką jest dla mnei szmatą i ona moze sie spotykać z moim ojcem. Oprócz tego pogroziłabym ostro że powiem to wszystko jej męzowi!!!

Gość ja to bym sie do starego
sorry miało być "I jak ona może się spotykać z moim ojcem ??!!"

Gość naucz się pisać po polsku
naucz się pisać po polsku naucz się pisać po polsku naucz się pisać po polsku naucz się pisać po polsku naucz się pisać po polsku naucz się pisać po polsku naucz się pisać po polsku naucz się pisać po polsku naucz się pisać po polsku naucz się pisać po polsku naucz się pisać po polsku naucz się pisać po polsku naucz się pisać po polsku naucz się pisać po polsku naucz się pisać po polsku naucz się pisać po polsku naucz się pisać po polsku naucz się pisać po polsku naucz się pisać po polsku