Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadumana dziewczyna

Tak bezwstydnie dotknął mego ciała...

Polecane posty

Gość zadumana dziewczyna

Tak bezwstydnie dotknął mego ciała... Było to o zmroku ciemnej porze. Tak bezwstydnie dotknął mego ciała... Serce łatwiej wierzy o wieczorze. Śniłam nocą słodycz pieszczot męskich Na niewinnej swej pościeli białej... Śniłam nocą słodycz pieszczot męskich I kolana mi z rozkoszy mdlały. Obudziłam się zmęczona, słaba Od tych słodkich spotkań przeczuwalnych. Obudziłam się zmęczona, słaba Z mgłą na oczach cicho zadumanych. Prosił, bym wieczorem przyszła znowu (Wszędzie, wszędzie głos ten dzisiaj słyszę!), Prosił, bym wieczorem przyszła znowu Tam, nad strumień, w lip kwitnących ciszę... Może znów tak dziwnie, jak i wczorej, Będzie się twarz jego do mnie śmiała? Może znów tak dziwnie, jak i wczoraj, Dotknie się bezwstydnie mego ciała?

Gość MESZUGE
PIĘKNE I ZMYSŁOWE 🌻 jeśli to Twoje, to pisz dalej - brakuje dziś takiej poezji {kwiat]{kwiat]{kwiat]{kwiat]{kwiat] JESTEŚ WIELKA ❤️

Gość kurde nie rozumiem
to wsadził ci swoją pytę w krocze czy nie ?

Gość MESZUGE
ŻENADA :P ŻE TACY DEBILE MAJĄ DOSTĘP DO SIECI :O DO ŁOPATY JEŁOPIE, JAK NIE UMIESZ SIĘ ZACHOWAĆ!!! Hej, mała - nie przejmuj się :) to naprawde piękne, co napisałaś, tylko moje kwiaty trochę się skiepściły :( 🌻🌻🌻 teraz chyba dobrze ;) a Ty myśl i pisz ! ❤️

No nie wiem, czy autorka jeszcze się tutaj pojawi ,to chyba była jednorazowa prezentacja .

Gość autorka poczuła w sobie
penisa grubego, zakwiczała bezwstydnie i walnęła ten swój kwik na papier nazywając go wierszem

Gość te wierszydło to
typowa babska grafomania. taka jedna z drugą, że jak ją ktoś wreszcie solidnie po prostu zerżnie to pzreżyła iluminację i czuje, że może wieszczy o kopulacji. Żałosne to ...

Gość wlodzislawer
dotykanie bezwstydne spragnionego ciała stoi mi pała napalona będzie lizała aż z rozkoszy sie posrała fenx

Gość zmanierowana wnuczka smirnoffa
ludzie. ale uwierzcie mi na slowo, ze nie autorka topku go pisala :D:D:D:D:D:D czy wy cokolwiek czytacie?? to samo bylo kiedy ktos zalozyl watek z cytatem z osieckiej!!!

Gość kacper854
to jest tekst z piosenki którą w piwnicy pod baranami wykonywała małgorzata górnisiewicz