Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana dziewczyna

zakochaam sie

Polecane posty

Gość zakochana dziewczyna

zakochalam sie w kims............................... z internetu. czy to mozliwe???????????????????????

Gość Eisengrim
No jasne, że możliwe. Jedna dziewczyna się we mnie zakochała przez internet. Szkoda, że dopiero później mi powiedziała jaka jest różnica między miłością a zakochaniem.

Gość kukiełka
No można, można....niestety

Gość Loneliness
Tak:) Dla mnie miłośc=zakochanie. Jak można byc troche w ciązy? Jak kocham to kocham:) Stale- constans. Ale wiem, że u wielu ludiz to jets tak: zakochanie cyzli pierwszy krok, a potem kochanie czyli ten decydujacy krok serca. Trwaly:) A ja od razu:) Zawsze tak miałam:)

Gość pytankooo
Mój kuzyn zakochał sie przez intenet. Spotkał się z tą dziewczyną. Ponad pół roku są już razem. Bardzo często do siebie przyjeżdżaja choć mieszkają daleko. Przepraszam, że wejdę z butami w to forum, ale mój problem...to też zakochanie....:-( Spodobał mi się chłopak (bardzo i już od baardzo długigo czasu ). Wydaje mi się, że coś między nami może być, bo onteż zachowuje się inaczej w stosunku do mnie niż do innych dziewczyn. Ale ostatnio koleżanka mi powiedziała, że się w nim zakochała. Ja nie miałam odwagi się przed nią przyznać. I teraz mam problem, bp ja go sobie nie odpuszczę, anie chce wyjść na podłą i kłamliwą wobec koleżanki...

Gość gość
Miłość nie istnieje.

Gość gość
zakochana dziewczyna 2005.10.13 - Da się ale nie masz 100% pewności że związek wypali. ;)

Gość gość
Podtrzymuję, że miłość nie istnieje.

Gość gość
hisol ty bury kundlu po co odgrzebujesz stare tematy. milosc istntnieje ulomny czlowieku tylko nie dziw sie ze akurat ciebie nie mozna pokochac :D