Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -malutka

Przesuwanie okresu pigułkami a ciąza

Polecane posty

Gość -malutka

Od kilku lat biore Diane35,a od jakiegos czasu żeby było wygodniej przesuwam sobie termin okresu o dwa, czasem trzy miesiące.Ostatnią miesiączke mialam na początku września,potem zjadłam dwa opakowania pigułek...i dośc czesto zdarzało mi sie w ciągu tych kilku tygodni zapomniec pigułki.nadrabialam to rano ale czest bylo to wiecej niz 12 godzin przerwy.Kochamy sie z moim facetem czesto i zawsze do konca...wiem co pomyslicie ..od okolo dwóch tygodni zauwazyłam ze mam wieksze piersi i strasznie duzo jem..cały czas jem...zrobiłam test, tak na wszelki wypadek ale wyszedł negatywny..czy podczas brania pigułek anty-mozna zajsc w ciąze i w trakcie brania tych pigułek jest sens robic test nawet jak sie podejrzewa ciąze?czy wtedy test pokaze/ wyczytalam zejak sie bierze pigulki to test nie wykryje...pomozcie...w sumie to ja chce miec to dziecko;)

Gość aga 86
tabletki nie dają 100% pewnosci tym bardziej ze sama mowisz ze zdazało ci sie kilka razy zapomniec. pierwszy raz słysze ze podczas brania tabl test moze nie wykryc ciązy. skoro chcesz miec dziecko nie masz sie czym martwić ale radze ci isc jak najszybciej do lakarza bo nie wiem czy wiesz ale skoro podejrzewasz ciąze nie WOLNO jesc tabl szkodzi dziecku a chyba chcesz urodzic normalnego bobaska zastanow sie i nie rob mu tego!

Gość -malutka
a czy w takim razie jesli nie jestem w ciązy to o dbrania pigułem moga urosnąc piersi i zwiekszyć sie apetyt?

Gość aga 86
z apetytem to jest różnie raz jest większy raz mniejszy sama tak mam. a jesli chodzi o piersi to lepiej idz do lekarza

Gratuluje lekkomyslnego podejścia to antykoncepcji. Tabeltki sa dla osób odpowiedzialnych, a Ty jestes lekkomyslna. Ręce mi opdały jak czytałam to co wypisałaś. Mało tego, ze eksperymentujesz sobie z okresem to jeszcze zapominasz brac tabletek. Zastanawiam sie czy to przypadkiem nie prowokacja.... Tak mozesz zajść w ciąze podczas brania pigułek jeśli tak sie zachowujesz