Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wzdęcia zaparcia

co to za gó***?1 wzdęcia, zaparcia....????

Polecane posty

Gość wzdęcia zaparcia

Witam... mam taki "mały" problem, ale za to męczący!!! Mianowicie... rano nie moge sie załatwić, potem cały dzień sie męcze..mam brzucho jak balon,kłuje mnie i chce mi sie pierdzieć;) w pracy siedze z rozpiętym rozporkiem.... potem przychodze do domu , i dalej sie nie moge załatwic, zalatwiam sie co 3 dni... i tak mam od zawsze.... bardzo prosze o rade..... czasem w pracy chce mi sie do toalety, ale niestety jestem taka zajebista ze w pracy sie nie załatwie ;) kible są zbyt blisko siebie :) pozdrawiam

Gość basa
ja też tak mam od zawsze i też szukam sposobu na to świństwo,mam dość pomocy!!!!!

Gość wzdęcia zaparcia
bez sensu, calymi dniami siedze w pracy i sie męcze,wstrzymuje sie bo chce mi sie piergnąć oo rany ale wstyd;)

Gość basa
a jak sobie z tym radzisz ?

Gość wzdęcia zaparcia
nie radze sobie, ale wstaje 2godziny przed wyjsciem pije kawe aby no wiesz;) ale nic nie pomaga:(

Gość basa
a ja pije dużo wody,jem jabłka ale mam wtedy jeszcze większe wzdęcia ,brzuch mi rozwala

Gość wzdęcia zaparcia
ja to mam dopiero wywalony brzuch!! jestem wysoka i szczupla , ale wyglądam jak bym byla w 6miesiącu ciąży!

Gość basa
hihihi hej ja też wysoka i szczupła tylko bebech nie pasuje do całej sylwetki ,kupiłam wczoraj manti gastop ale g.....o daje szukam na necie porad na ten temat ale nic nie pomaga,mam zaparcia od dziecka

Gość mi pomogło
a moze zamiast porannej kawy herbatka na zaparcia, albo kefirek??

Gość basa
moge zerzreć śledzie popić kefirkiem do tego winko albo piwko,kubusie ,pysie i inne pierdoły NIC

Gość wzdęcia zaparcia
kumpelka mi powiedziała, ze brzuszki pomagają, bo sie mięśnie brzucha wzmacniają.hmmmm nie wiem czy to prawda, ale sprobuje

Gość Agata28
witam też miałam takie problemy ale znalazłam sposób na to "lewatywa" bardzo mi pomogła wiem że to nie jest przyjemne ale bardzo mi pomogła i się lepiej po tym czułam poradzam wszystkim oto moje gg: 7828689 jak co to pisac

Gość sepp
Dziewczyny i reszta poczytajcie sobie na tym forum link o grzybicy przewodu pokarmowego!!!!!!!!!!!!!!