Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewiczka

zazylam pierwsza tabletke nie w pierwszy dzien cyklu czy to bardzo zle?

Polecane posty

Gość ewiczka

ogolnie mam problemy zregularna miesiaczka nie mialam osttanio prez 4 miesiace doktorowa przepisalami yasmin i wzilam tego samego dnia bo chlera wie kiedy dostalabym okres czy to bardzo zle wiecie cos o tym ?

Gość ewiczka
no nikt nie pomoze to wazne dla mnie

Gość no to pięknie
puknij ty się człowieku w łeb albo kup sobie landrynki jak nie masz co łykać 😠

Gość ewiczka
ja sie grzecznie pytam a nie prosze o obrazanie mnie :>

Gość no to pięknie
no bo jak można takie głupoty wyczyniać, sorry że napadłam tak z miejsca ale hormonów nie można brać ot tak sobie, a lekarz nie dał ci najpierw nic na wywołanie miesiączki? luteiny, czy progesteronu? powiedziałaś lekarzowi o tych nieregularnych miesiączkach?

Gość a przeczytałaś ulotkę
????????????????????????

tak,to źle, bo tabletkę trzeba brać na początku cyklu, można 1. dnia, można 3-4 (ale wtedy trzeba się przez 7 dnbi dodatkowo na wszelki wypadek zabezpieczać) ale nie można ot tak sobie w środku cyklu. to Ci nic nie da, tym bardzije, że juz od 4 mies, nie maiłas okresu :o i dlaczego nic nie powiedziałas lekarzowi o tym???????????

Gość ewiczka
no powiedzialam , i przepisala mi to ale skoro nie mialam tak dlugo okresu to nei wiem kiedy dostalabym nastepny a nie chcilam juz duzej czekac czy to przy drugim opakowaniu sie jakos ureguluje i problem zniknie?

Gość ewiczka
n sie zalatwilam i teraz sie matrwie:/

Gość no to pięknie
zmień Ty lepiej lekarza dziewczyno, najpier to sie próbuje ustalić przyczynę takich zaburzeń a nie od razu tabsy ładuje...

Gość tusk jest zydem
tabletki to moga brac tylko te osoby ktore maja bardzo regularne cykle!!! ze tez takie idiotki istnieja i mysla ze hormony to cukiereczki nosz kurwaaa

Gość ewiczka
ale czy ja moze sie od was dowiem czy moze miec jakies komplikacje potem , wlasnie musze wywolac miesiaczke dlatego mi przepisala ... a powody znam ... tylko ja odiebalam zta pierwsza tablketka i teraz zaczelam sie martwic

powinnas isc do lekarza chyba jak najszybciej bo my Ci nie pomozemy. A co do poprzednich wypowiedzi np.\"tusk jest zydem\" sam jakze inteligentny nick mowi ze chyba nie masz pojecia o zyciu tabletki bierze sie wlasnie miedzy innymi aby uregulowac cykle. Glowa do gory idz do lekarza i bedzie dobrze:*

Gość ewiczka
qwa czy wy wogole rozumeicie o co ja pytam doskonale wiem czemu mam takie problemy z okresem robilam badania i dlatego przepisala mi te piperzone tabletki ja nie prosze o dodatkowe komentarze tylko o pomoc i napsianie czy przez to ze tak zrobilam moge miec jakies komplikacje i czy przy nastepnym opakowaniu sie wszytko unormuje? tyle

Gość no to pięknie
możesz sobie totalnie rozregulowac hormony które i tak już masz popieprzone, a jak masz schorzenie takie przy którym antytabsów brać nie można? idź do innego lekarza i tyle

Gość no to pięknie
a skąd my to kurwa mamy wiedzieć? nie no nie mogę już, na razie

jak nie mozesz to popusc;p Mowie Ci wizyta u lekarza bedzie jedynym i najlepszym wyjsciem.

Gość ewiczka
dzieki rosel a czy moze slyszalas juz o takim przypadku?

niestety nie:( sama zaczelam brac tabletki 4 dni temu i mimo ze okresu dostalam 5 dni pozniej niz powinnam to czekalam na niego i dopiero po upewnneiu sie ze to na 100% okres wzielam tabletke.Niestety takie wziecie ni z tego ni z owego moze powaznie rozlegulowac gospodarke hormonalna:(

Gość ewiczka
to zaczynam sie martwic na powanie , ale narazie jest wszytko ok poczekam zobacze jak bedzie po pierwszym opkaowaniu i zobacze co dalej moze nie bedzie tak zle mam nadzieje DZIEKUJE