Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga 86

przed okresem

Polecane posty

Gość aga 86

mam do was pytanie 4 miesiące temu bylam w szpitalu dostałam atak i okazało sie ze bylo to zapalenie nerki. 2 tyg. temu robilam badania ktore zlecił mi moj lekarz wszystko jest dobrze ale od wczoraj czuje sie zle bpla mnei nerki krzyze jestem slaba nie wiem czy to moze byc spowodowane ze na dniach mam miec okres przed szpitalem nie mialam takich dolegliwosci. boje sie zeby znow mi sie nie powtorzylo i zebym nie wyladowała w szpitalu ale skoro badania wyszły dobrze to mam sie czym obawiac za 2 tyg wyjezdzam za granice boje sie zeby i tam mi sie cos nie przytrafiło. czy te bole moga byz zwiazane z okresem?? bo wczesniej tak nie mialam prosze pomozcie mi

Gość aga 86
prosze niech mi ktos odpowie!

To możliwe. Mnie również boli kręgosłup przed okresem. A ból nerek może być właśnie \"od kręgosłupa\". Bolą Cię krzyże ale ból po prostu promieniuje i wydaje Ci się, że bolą Cię nerki. Tylko nie wiem czy w Twoim przypadku nie powinnaś skonsultować tego z lekarzem. Pozdrawiam 🌻

Gość aga 86
bolą mnie całe plecy normalnie wszystko i zauwazylam ze wlasnie jak ma byc okres i chce sie upewniec czy taki bol przed okresem jest mozliwy nigdy wczesniej nie mialam zadnych dolegliwości i mialam problem bo nigdy nie wiedzialam kiedy go dostane

Gość aga 86
to raczej nie sa nerki zreszta juz sama nie wiem to raczej wlanie krzyze i łąpatki bo jak popukem sie po nerkach to nie boi.