Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki jeden gość

Moja 17letnia dziewczyna jest w ciąży

Polecane posty

Gość Taki jeden gość

Wczoraj mi otym powiedziała, dziś to na skutek porannego kaca dopiero to domnie dotarło! CO JA MA KURWA ZROBIĆ? Mam 18lat, jestem bez pracy do matury mam jescze 2lata, moi rodzice zarabiają średnią krajową Chociaż nie roznosi się tu o pieniądzę, jej rodzice zarabiają koło 5tys euro mies! więc myśle że nas utrzymają... Chodzi oto że wiąże się na całe życie z dziewczyną z którą wogóle niepasuje charakterem, ciągle się kłócimy, mamy różne zainteresowania, jedyne co nas razem trzymało to chmmmm SEKS, no i to żebyło z kim na impreze iść SPIEPRZYŁEM SOBIE ŻYCIE

Gość Jebaczka
JESTEŚ BEEEEZNADZIEEEJNY MATURA ZA DWA LATA? A NIE ZA ROK?

Gość Jebaczka
NO NAJWYŻEJ W TECHNIKUM MOŻESZ BYĆ :O

Gość fffffffffff
poprostu jestes smiecie. zakałą. Niedojdą

Mowisz ze jej rodzice duzo zarabiaja wiec beda \"WAS\" utrzymywac. A moze ty pojdziesz do pracy i zarobisz na siebie i swoja przyszla rodzine, jej rodzice nie beda was utrzymywac cale zycie. Nie myslales wczesniej i bedziesz musial nauczyc sie tego teraz . Odrobine wiecej odpowiedzilanosci jestes juz pelnoletni i odpowiedzialny za wlasne zycie.

Jak myslisz penisem a nie mózgiem to tak sie konczy, opiekuj sie dobrze dzieckiem i dziewczyną !!!!

Gość xxxxj
skoro możesz sobie sam na wywiadówki chodzic i usprawiedliwiać nieobecność w szkole to teraz rusz główką jak dziecko utrzymać

Gość kacper67
synu jak nie uważałeś jak robisz to teraz rób jak uważasz

Gość Taki jeden gość
SOJUSZ JAJNIKÓW...

Gość Pierdola
dzieci nie powinny sie bzykac!!!!!!!!!!!

Gość Taki jeden...
z dziewczyna nie musisz wcale sie wiazac, zadnego slubu nie musisz z nia brac...inna sprawa z dzieckiem, to juz Twoj obowiazek no i w Twoim wieku oczywiscie konsekwencja tego ze trzeba bylo myslec zanim...zycze powodzenia

Gość Qrna... co za ludzie
Cóż można powiedzieć... seks jest dla dorosłych... skoro dorosłeś do seksu to znaczy, że dorosłeś do roli ojca. :) Co?? Do ojca jeszcze nie?? To lepiej się zapisz na jakiś szybki kurs dorastania :) - to będzie dla ciebie lepsze niż matura :D

Gość hej ty
a czym ty się przejmujesz??? spierdalaj gdzie pieprz rośnie i powiedz ze to nie twoje - i tak tego nie sprawdzą bez twojej zgody

Gość golonkus
stary dzięki takim jak wy młodym ludziom jest szansa, że Europa się nie wyludni. Zapładniaj ile możesz !

Gość spieprzyles ale choc
wyjdz z tego z twarza, dziecko moze miec charakter po tobie, do niego sie przyznaj,a do slubu cie nie zmusza. Gorsze nieszczescia bywaja. W sumie ona ma gorzej, bo musi rodzic i nianczyc