Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mhihiiihi

na chumorek

Polecane posty

Gość Mhihiiihi

Wchodzi żona do łazienki podczas gdy maz pbierze prysznic... okazało się że przyła go na waleniu konia Mówi do niego - Co ty robisz? A maz odpowiada - To moje ciało i mogę je myć tak szybko jak mi się to tylko podoba. ] ;) :))))))))))))

Gość hahahhahaa
super !!! hahaaaa

Gość buhahahahaha
wole jak na zywca opowiadasz ten kawal:)

Gość może być humorek
no niezły dowcip

Gość jak sobie autor życzy
Niewielkie miasteczko w Alabamie. Na środku ulicy leży martwy Murzyn. Rozwalona bejsbolem głowa, osiem ran postrzałowych na tułowiu, połamane ręce i nogi. Szeryf patrzy na zwłoki, kiwa głową i mówi: - Dwadzieścia lat jestem szeryfem i tak brutalnego samobójstwa jeszcze nie widziałem!

Gość zerojedynkowa królowa
"Dwadzieścia lat jestem szeryfem i tak brutalnego samobójstwa jeszcze nie widziałem!" :D świetne

Przychodzi Mahomet do boga, wrota otwiera mu jezus. Mahomet pyta:- jest bóg? jezus go zmierzył i woła do boga: - tato! zamawiałeś kebab??

Czym się różni ku klux klan od Nike?? ... I to i to sprawia że murzyni szybciej biegają!!

Stoi rumun na stacji benzynowej i smaruje chleb gównem. Podjeżdża autokar i wysiada wycieczka z USA. Jeden z amerykanów mówi: -rumun, czemu smarujesz chleb gównem? -a, bo bida... Na to współczujacy amerykanin dał mu 100 dolarow. Podjeżdża drugi autokar i wysiada wycieczka z Anglii. Jeden z anglików mówi: rumun, czemu smarujesz chleb gównem? a, bo bida.. No to anglik dał mu 100 funtow. No to rumun sobie pomyślał że dobry sposób na interesik i smaruje chleb dalej. Podjeżdża autokar i wysiada wycieczka z Polski. Jeden polak podchodzi i mówi: - rumun czemu smarujesz chleb gównem? -a bo bida... -No to na ch*j tak grubo smarujesz?

Gość wdqdewqe
idzie zakonnica droga i sie potyka o kamien, mowi do siebie: Jezus Maryja Na to z nieba schodzi Jezus i mowi z pretensja: jesli ja mam ryja to ty masz krzywe nogi!!

Gość kaassiaaa
Czym się rózni nauczyciel od nauczycielki??? Mauczyciel drapie sie po dzwonku a nauczycielka po przerwie...

Wchodzi murzyn z papugą na ramieniu do baru i Barman pyta: - Skąd to masz? A papuga na to: - Z Afryki.

Gość kaassiaaa
Nauczyciel

Złapał murzyn złotą rybkę i ma życzenie: - chcę być kwiatkim, - a rybka na to: nie ma czarnych kwiatków, - murzyn: spełniaj życzenie bo cię usmażę. Zaszumiało, zagrzmiało, murzyn został bez fiutka. - Coś ty zrobiła! - czarny bez.

czemu murzyn nie je innej niz białej czekolady? zeby nie ugryzc sie w ręce :D Co sie stanie jak sie skrzyzuje murzyna z latynosem? Ktos za leniwy, zeby krasc. Czym sie różni murzyn od opony? Jak na opone założysz łańcuch to chociaż nie rapuje!

Przychodzi murzyn do biura pośrednictwa pracy i pyta: - Czy jest jakaś praca dla czarnego? - Oczywiście! Pensja 10 tyś., samochód służbowy, komórka - Pani żartuje? - Pan pierwszy zaczął

Gość ubaw dalej niż po pachy
Na egzamin z logiki studentka przyszła bardzo wydekoltowana i w mini. Myślała, że łatwo jej pójdzie. Weszła do sali, profesor zadał jej kolejno trzy pytania, na które oczywiście nie znała odpowiedzi. Wdzięczyła się za to strasznie, więc w końcu zdenerwowany profesor wpisał jej dwóję i wywalił za drzwi. Na korytarzu kumple od razu pytają jak poszło. Ona na to: - Ten alfons wpisał mi dwóję!! Profesor usłyszał to przez uchylone drzwi, wybiegł na korytarz i poprosił ją o indeks. Przepisał ocenę na trzy i powiedział: - Może i jestem alfons, ale o swoje dziwki dbam.

Gość ubaw dalej niż po pachy
Armstrong ląduje na Księżycu. Wysiada z lądownika i mówi: - To jest mały krok dla człowieka, ale duży dla... Zaraz, co to? Patrzy, a parę metrów dalej pali się ognisko, przy którym siedzi troje ludzi i pieką kiełbaski. Okazuje się, że są to Rosjanin, Egipcjanin i Polak. - A wy co tu robicie? - pyta Armstrong. - No, ja akurat doiłem krowę i jak pieprznęło w Czarnobylu to aż tu doleciałem - mówi Rosjanin. - A ja - mówi Egipcjanin. - Chodziłem po piramidach i tak jakoś mnie przerzuciło. - No a ty? - pyta Polaka. - Kur.. nie wiem, z wesela wracam.

Gość taka sobie wredota mała
Jezus chodzi po jeziorze po lustrze wody, widząc to niewierny Tomasz mówi "Patrzcie, nawet pływać nie potrafi" -Dlaczego kobiety chodzą na obcasach, malują się i perfumują? -Bo są małe, brzydkie i śmierdzą.

- Dlaczego w Wąchocku do dzisiaj chodzi pochód pierwszomajowy? - Na rondo trafili...

- Co byście zrobili, jakbyście złapali złotą rybkę? - Ja bym poprosił ją o pieniądze. - A ja o miłość. - A ja bym usmażył gadzinę!!! - Dlaczego?!!! - Poprzednio ją poprosiłem o miłość i przyjaźń. Teraz uganiają się za mną zakochane pedały, a kobiety proponują: "Zostańmy przyjaciółmi".

-Przychodzi blondynka do fryzjera z słuchawkami na uszach i przykazuje fryzjerowi żeby pod żadnym pozorem tych słuchawek nie ruszał. Fryzjer niechcący zsunął blondynce słuchawki z uszu, ta upadła na ziemię złapała się za gardło zaczęła krztusić i umarła. Fryzjer podniósł słuchawki i usłyszał w nich: "Wdech, wydech, wdech..."

Gość na co ci to wiedzieć napisze
przyszedł facet ukradł krzesło i poszedł siedzieć

Poproszę wibrator ! - Zapakować ?- pyta sprzedawca . - Jeśli pan ma ochotę - odpowiada klientka rozkladając nogi

Jedzie hipis tramwajem i widzi fajna zakonnice. Mysli sobie: "ale zaj... zakonnica, ale takiej to nie da ruszyc". Podchodzi do motorniczego i mowi: - Te, motorniczy, zobacz jaka zaj... zakonica Motorniczy na to: "Taa, ale takiej nie ruszysz. Ale ja mam sposob. Jak bys sie tak przebral za Jezusa i przyszedl o 12 w nocy na cmentarz, to od razu by ci sie oddala". Hipis jak uslyszal tak zrobil. 12 w nocy na cmentarzu przebrany za Jezusa wychodzi zza grobu, a tam zasowa zakonnica. Hipis wyskakuje przed nia i rzecze: "Zakonnica, to ja, Jezus twoj pan, teraz mi sie oddasz!" A zakonnica: - Dobrze Jezu, ale wiesz, tylko w tyleczek, bo jak ksiadz spostrzerze ze cos dzialo sie z moja pipka to bede miala wielka kare" - Ok - powiedzial hipis, zadarl zakonnicy kiecke i poczal rżąć ja w dupe. Ale tak mu sie z calej tej sytuacji smiac zachcialo, ze nie wytrzymal, zdjął maskę i mowi: - Te Zakonnica, to ja hipis :> A wtedy zakonnica zdejmuje maske i mowi: - Te hipis, to ja, motorniczy

Zdegustowany mąż robi żonie wymówki: - A właściwie to dlaczego mi nigdy nie mówisz kiedy masz orgazm? Na to żona - Bo wtedy nie ma cię w domu!

Gość kawał o jajach sadzonych
przychodzi facet do sklepu z bielizną i zaczyna przyglądać się stanikom, podchodzi do niego sprzedawca i pyta czy może w czymś pomóc. na to facet odpowiada: -szukam stanika dla żony -a jaki żona ma rozmiar -no widzi pan za bardzo się nie orientuje -dobrze to niech pan mi powie jak wyglądają piersi pańskiej żony: jak melony?...jak pomarańcze?... jak jajka? -tak sadzone!

Małgosia rozebrała sie na gółke i mówi do Jasia: -Teraz mnie porządnie wypierdol!!!! -Wtedy Jasiu krzyknął pokazując drzwi- teraz Małgośka wypierdalaj ale już!!!

W jednym przedziale jadą mężczyzna i kobieta, trasa długa. Facet czyta gazetę, a kobieta - to się na siedzeniu powierci, a to oczami pomruga, a to westchnie... Facet - siedzi jak skała. W końcu, po godzinie, babka nie wytrzymuje: - Panie, pan jesteś mężczyzna, czy nie? Już godzinę pana kokietuję, a pan na mnie uwagi nie zwraca! Powiem wprost: zajmijmy się seksem! - Zawsze mówiłem - odparł facet odkładając spokojnie gazetę na bok - że lepiej godzinę przeczekać niż trzy godziny namawiać. Seks to nie szachy, kończenie w trzech ruchach nie robi wielkiego wrażenia. Mężczyzna przychodzi do doktora i mówi: - Doktorze, bardzo mnie niepokoi fakt, że mój syn przespał się z taką jedną dziewczyną... i ona zaraziła go taką jedną, wstydliwą chorobą... - Niech przyjdzie do mnie, coś poradzimy - odpowiedział doktor. - Ale to jeszcze nie wszystko... Syn zaraził służącą! - Nieprzyjemna sytuacja... - I to jeszcze nie wszystko, doktorze. Ja zaraziłem żonę... - No patrz pan - wykrzyknął z oburzeniem doktor. - Jedna dziwka, a zaraziła tylu przyzwoitych ludzi!!!

Gość spalona trawa
Dlaczego mydełko FA? Bo "From Auschwitz".