Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loreal

CO MAM ZROBIĆ MOJE WŁOSY SĄ KRĘCONE JA JE WYPROSTOWUJE LECZ WCIĄZ SIĘ KRĘCĄ

Polecane posty

Gość loreal

Proszę o porady... :) Macie też takie problemy z włosami .?

Przykro mi tak juz bedzie.Taka pora roku.Jest wilgotno i wlosy beda Ci sie podkrecac.No ale uzywaj dobrych, profesjonalnych preparatow.

Gość wronkaa
Tak Chyba nic sie nie da zrobić. Jeszcze jak masz gęste to sie ciesz, bo ja to mam cieniutki i rzadkie. Dzisiaj 40 minut zeszło mi z ich prostowaniem, użyłam do tego fluidu z Welli do prostowania włosów oraz suszarki i grubej szczotki. Oczywiscie przez chwilę były proste, zaraz po wysuszeniu. No i jakbym siedziała w domu to pewnie by dalej takie były. Ale jak tylko wyszłam na polko, po 5 minutach się skręciły i wyglądalam jak baran. Szkoda było tylko mojej roboty:(

Gość ssds
kup se prostownic4e te najtansze sa juz od 40 zł ale nsizcza włosy drozsze niszcza mniej

Gość loreal
Ehh... Wronka Jakby słyszała własną historie... Też mam bardzo żadkie włosy ;(

to nie zalezy od prostownicy!!! Majac ta drozsza i tak sie skreca.to tylko kwestia czasu. Mysle ze powinnas zainwestowac z odzywki i preparaty do ukladania wlosow.Tylko nie w takie co kupisz w kazdym hipermarkecie tylko w sklepie z profesjonalnymi kosmetykami do wlosow.Sa troszke drogie ale chyba sie oplaca...

Gość wronkaa
A krótkie masz czy długie? Bo ja takie średnie, troche krótsze niż do ramion.

Gość loreal
Ja mam takie do ramion

Gość loreal
Dziękuje za dobre porady :**

Gość wronkaa
No to mozesz spinac w kucyk. Bo ja jak zepne to mam takiego krótkiego i cienkiego, wiec lepiej juz wygladam w rozpuszczonych, a juz najgorszy problem mam z grzywką, bo ona kręci sie nabardziej :( a bez grzwyki niestety wyglądam nienajlepiej. A ty masz grzywkę?

Gość loreal
Mam grzywkę ktora mi właśnie odrasta i niestety również się kręci.Jesteśmy w podobnych sytuacjach ;D

Gość glupia_ja
ehhh dajcie spokoj, ja juz przez wlosy dostaje nerwicy ;D wyprostuje a po 15 minutach na dworze wiadomo co sie robi ;] mimo ze mam geste i dlugie (wycieniowane, ale najdluzsze siegaja zapiecia od stanika) to nie moge zwiazac bo poprostu nie lubie.. ehh... chyba sobie na zime kupie czapke ;]

Gość masz ogromne sutki
dziewczyny aczemu tak sie uwzielscie na prsotowanie? nie leiepj zaiwestowac w kosmetyki zeby miec ladne fale /loki niz jak kazdy prsote wlosy,zwalszcza ze same widzicie ze nie macie podatnych na prsotowanie.