Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kokosek

Co sądzicie o produktach firmy Samsonite?

Polecane posty

Niedawno kupiłam sobie portfel z kolekcji Manager Plus i jestem niezwykle zadowolona. Gatunek skóry jest chyba najlepszy (z produktów tej firmy) a teraz zastanawiam sienad wiekszą torbą do pracy. Myślałam o takiej jak te do laptopów - mimo że go nie posiadam - co myślicie? jakie one są gatunkowo? Nie są wykonane ze skóry więc tu nie porównam do portfela. Proszę o opinie.

Gość idi
mam dwie duze walizy tej f-my i taka fajowa walizke na laptopa i sa suer. drogie ale na lata, polecam

Dla mnie rewelacja - kupiłam torbe na laptopa choc go w niej nie noszę. Torba niezwykle funkcjonalna i noszę ja do pracy.

Ja rowniez jestem zainteresowana opinia o produktach tej firmy. Chcialabym kupic torbe podrozna Samsonite i zastanawiam sie czy warto wydac te pienięzki. A moze jakies inne propozycje?

Mam torbe tej firmy, nieduza, taka raczej weekendowa niz podrozna, ale po czterech latach czestego uzytkowania wyglada jak nowa. ;) Polecam - to sa naprawde swietnie wykonane rzeczy.

Ja tez jestem zdania ze ta firma ma trwale i super rzeczy :) posiadam pare rzeczy tej firmy (glownie torby) i jestem bardzo zadowolona , polecam!

Gość Marlena_sykes
Podoba mi się oferta dla pań, jaką przygotowała marka Ton Sac – www.tonsac.pl . Oni są ekspertami od tego typu asortymentu typowo dla kobiet. Wzornictwo jest bardzo pozytywne, dużo jasnych odcieni, kwiatów i tego typu elementów. Co do techniki wykonania materiału to jest to gobelin (tkane). Na ten moment mam od nich torbę (ciągnięta na dwóch kauczukowych kółkach, ale z możliwością schowania rączki i zarzucenia torby na plecy). W planie jest zakup walizki ;-)

Gość gość
Uwielbiam ich walizki podróżne

Gość gość

Ostrzegam potencjalnych klientów przed produktami tej Firmy. Po trzech normalnych podróżach samolotem walizka kabinowa Samsonite (329 zł) kółka i rączka uszkodzone. Na kółkach zdarta (!) guma, jedno kółko prawie odpadło (!), rączka rusza się. Wnętrze walizki jest w stani idealnym (tylko 3. wyjazdy). Moim zdaniem produkt Firmy Samsonite został wykonany z materiałów niskiej jakości.Sklep Samsonite (Samsonite Flagship Store Warszawa, CH Złote Tarasy) odmówił naprawy reklamacyjnej m.in. jako przyczyne podając brak częsci, jednocześnie proponując naprawę odpłatnie (!) z użyciem brakujących części (?). Dodam, że znana Firma polska W. (celowo nie podaję pełnej nazwy) ma zupełnie inne podejście do klienta. Nikomu i nigdy nie polecę Firmy Samsonite - słaba jakość produktów, a obsługa jw.Ostrzegam potencjalnych klientów przed produktami tej Firmy. Po trzech normalnych podróżach samolotem walizka kabinowa Samsonite (329 zł) kółka i rączka uszkodzone. Na kółkach zdarta (!) guma, jedno kółko prawie odpadło (!), rączka rusza się. Wnętrze walizki jest w stani idealnym (tylko 3. wyjazdy). Moim zdaniem produkt Firmy Samsonite został wykonany z materiałów niskiej jakości.Sklep Samsonite (Samsonite Flagship Store Warszawa, CH Złote Tarasy) odmówił naprawy reklamacyjnej m.in. jako przyczyne podając brak częsci, jednocześnie proponując naprawę odpłatnie (!) z użyciem brakujących części (?). Dodam, że znana Firma polska W. (celowo nie podaję pełnej nazwy) ma zupełnie inne podejście do klienta. Nikomu i nigdy nie polecę Firmy Samsonite - słaba jakość produktów, a obsługa jw.