kokosek 0 Napisano Październik 15, 2005 Niedawno kupiłam sobie portfel z kolekcji Manager Plus i jestem niezwykle zadowolona. Gatunek skóry jest chyba najlepszy (z produktów tej firmy) a teraz zastanawiam sienad wiekszą torbą do pracy. Myślałam o takiej jak te do laptopów - mimo że go nie posiadam - co myślicie? jakie one są gatunkowo? Nie są wykonane ze skóry więc tu nie porównam do portfela. Proszę o opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokosek 0 Napisano Październik 16, 2005 Nikt nie kupił produktów tej firmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idi Napisano Październik 26, 2005 mam dwie duze walizy tej f-my i taka fajowa walizke na laptopa i sa suer. drogie ale na lata, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokosek 0 Napisano Październik 27, 2005 Dla mnie rewelacja - kupiłam torbe na laptopa choc go w niej nie noszę. Torba niezwykle funkcjonalna i noszę ja do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seek 0 Napisano Luty 27, 2006 Ja rowniez jestem zainteresowana opinia o produktach tej firmy. Chcialabym kupic torbe podrozna Samsonite i zastanawiam sie czy warto wydac te pienięzki. A moze jakies inne propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinka. 0 Napisano Luty 28, 2006 Mam torbe tej firmy, nieduza, taka raczej weekendowa niz podrozna, ale po czterech latach czestego uzytkowania wyglada jak nowa. ;) Polecam - to sa naprawde swietnie wykonane rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TuRQoUiS 0 Napisano Luty 28, 2006 ceny mnie powalają... :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naughty Girl 0 Napisano Luty 28, 2006 Ja tez jestem zdania ze ta firma ma trwale i super rzeczy :) posiadam pare rzeczy tej firmy (glownie torby) i jestem bardzo zadowolona , polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seek 0 Napisano Marzec 1, 2006 Tak wiec zdecydowalam sie i kupilam torbę http://www.samsonite.pl/pl/local_product_display.jsp;jsessionid=OQAUEEURUHASUNKNVLHAA4A?product=A45*062 Mam nadzieje, ze osoba dla której ja kupilam bedzie zadowolona. Pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marlena_sykes Napisano Październik 6, 2014 Podoba mi się oferta dla pań, jaką przygotowała marka Ton Sac – www.tonsac.pl . Oni są ekspertami od tego typu asortymentu typowo dla kobiet. Wzornictwo jest bardzo pozytywne, dużo jasnych odcieni, kwiatów i tego typu elementów. Co do techniki wykonania materiału to jest to gobelin (tkane). Na ten moment mam od nich torbę (ciągnięta na dwóch kauczukowych kółkach, ale z możliwością schowania rączki i zarzucenia torby na plecy). W planie jest zakup walizki ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2016 Uwielbiam ich walizki podróżne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 18, 2019 Ostrzegam potencjalnych klientów przed produktami tej Firmy. Po trzech normalnych podróżach samolotem walizka kabinowa Samsonite (329 zł) kółka i rączka uszkodzone. Na kółkach zdarta (!) guma, jedno kółko prawie odpadło (!), rączka rusza się. Wnętrze walizki jest w stani idealnym (tylko 3. wyjazdy). Moim zdaniem produkt Firmy Samsonite został wykonany z materiałów niskiej jakości.Sklep Samsonite (Samsonite Flagship Store Warszawa, CH Złote Tarasy) odmówił naprawy reklamacyjnej m.in. jako przyczyne podając brak częsci, jednocześnie proponując naprawę odpłatnie (!) z użyciem brakujących części (?). Dodam, że znana Firma polska W. (celowo nie podaję pełnej nazwy) ma zupełnie inne podejście do klienta. Nikomu i nigdy nie polecę Firmy Samsonite - słaba jakość produktów, a obsługa jw.Ostrzegam potencjalnych klientów przed produktami tej Firmy. Po trzech normalnych podróżach samolotem walizka kabinowa Samsonite (329 zł) kółka i rączka uszkodzone. Na kółkach zdarta (!) guma, jedno kółko prawie odpadło (!), rączka rusza się. Wnętrze walizki jest w stani idealnym (tylko 3. wyjazdy). Moim zdaniem produkt Firmy Samsonite został wykonany z materiałów niskiej jakości.Sklep Samsonite (Samsonite Flagship Store Warszawa, CH Złote Tarasy) odmówił naprawy reklamacyjnej m.in. jako przyczyne podając brak częsci, jednocześnie proponując naprawę odpłatnie (!) z użyciem brakujących części (?). Dodam, że znana Firma polska W. (celowo nie podaję pełnej nazwy) ma zupełnie inne podejście do klienta. Nikomu i nigdy nie polecę Firmy Samsonite - słaba jakość produktów, a obsługa jw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach