Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dermenka

Czy od brania tabletek mogą wypadać włosy??

Polecane posty

Gość dermenka

Biorę Mercilon już kilka lat(z kilkoma przerwami) i od kilku miesięcy strasznie wypadają:( Czy to może mieć związek z braniem tabsów?

Gość kristi25
Ja biore novynette połtora roku i tez zauważyłam ostatnio, ze wypada mi za duzo włosów. Nie wiem czy to ma związek z tabletkami

Gość ja tak uwazam
ja tez uzywamn novenetee i wlasnie jak zaczelam je brac bo predzej bralamm logest to zaczely mi wlasnie wypadac wlosy...nie wiem czy to przez to ze jesien sie zbilza.....dlatego kupilam odzywke z czarnej rzepy na wzmocnienie i robie sobie raz na tydzien maseczke zjajaka!!! zobaczymy...

dziewczyny nie panikujcie!!! ja bralam logest przez ponad 2 lata a potem zrobilam przerwe. naczytalam sie topikow na kafetrii o skutkach ubocznych po odstawieniu i duzo babek zwracalo uwage na wypadanie wlosow. i rzeczywiescie zaczelam na to zwracac uwage i sie przerazilam. ale zaczelam szukac w bardziej wiarygodnych zrodlach i przeczytalam ze dziennie moze wypadac do 100 wlosow i to jest norma!!! wiec zastanowcie sie czy sobie tego nie wmawiacie bo to moze byc sila perswazji;)

Gość pomocna ...
pewnie ze moga wypadac wlosy od tabsów!!!! ostatnio to samo zauwazylam u siebie - jestem przerazona!! biore ju 2 lata harmonet a teraz dopiero cos sie zaczyna dziac. Rozmawialam z ginem o tym i powiedzial ze pewnie ze od tabsow moga wypadac, jak tez cera moze sioe pogorszyc - co mam miejsce u mnie :( dlatego zmieniam na Yasmin - tak zaproponowal gin... ale az sie boje:(

Gość ehhhhhh
..przeczytaj sobie na ulotce o skutkach ubocznych to sie dowiesz czy mogą włosy wypadać a nie pytaj się o takie rzeczy na forum!

Gość powyżej idiotkaaa
:P:P:P