Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy warto je kupic

WIDZIAŁAM W ROSSMANIE HERBATKI NP. DODAJĄCE ENERGII, UŁATWIAJĄCE ZASYPIANIE...

Polecane posty

Gość czy warto je kupic

nie pamietam ich nazwy , kosztowały ok. 4 zł. Zastanawiam sie czy warto je kupic? Ma ktos?

Przeczytaj skład herbatki na opakowaniu i zdecyduj. Zresztą 4 złoe za herbatę to niedużo, możesz zaryzykować.

Gość czy warto je kupic
wiem ze to nieduzo ale chciałam sie dowiedziec czy ktos już je kupuje, jaki mają smak i czy działają???

Gość spot_ka
jesli chodzi o herbaty z vitaxu to sa przepyszne:) nie wiem czy dzialaja bo ciezko to okreslic ale kupiuje je bo sa przepyszne,Mi najbardziej smakuje ta dodoajaca energii, relakcująca i oczyszczajaca( czuc rumiankek) POLECAM:)a dodam ze w biedronce sa najtansze okolo 3 zl:)

Gość czy warto je kupic
w biedronce tez są? te same? hmm tylko z tym działaniem ciekawe.. bo dla samego smaku to nie wiem ze warto kupowac...

Gość spot_ka
a dla czego nie warto dla smaku, az tak drogie nie sa:) a nie wiem czy te same bo ja nie widzialma ich w rossmanie tzn. nie bywam tam ostatnio..

Gość czy warto je kupic
kurcze weszłam na strone tego vitaxu i to chyba nie są te :( tamte były w opakowaniach jak sześciokąt ..

Gość niunka malutka owada
ja tez ostatnio sobie taka kupilam oczyszczjaca,jest bardzo dobra:0 a na efekty jeszcze za szybko:) ale jest dobra wiec przynajmniej nie musze sie zmuszac jak do bratka,a w jej skladzie jest i zielona herbata,skrzyp,rumianek wiec :):):)ja polecam,narazie tylko ze smaku

Gość piszcie wiecej pliska

Gość ile masz lat
ile masz lat????!!!!! 5?! jeżeli chodzi ci o schudnięcie, to rozwieje wątpliwości- nie schudniesz! 😠

Gość niunka malutka owada
ile ja mam lat???- strasznie irytuja mnie osoby na forum ktore uwazaja nastolatka za dzieci:i tylko ile masz lat" NIE !nie mysle ze schudne! herbatka oczyszczjaca wlasnie taka jaka pije ma wplynac na cere i oczyscic organizm ze zbednych substancji i bakterii!!!!!! Pozdrawiam

Gość czy warto je kupic
niunka malutka owada - nie przejmuj sie 🌻 zresztą moze to było do mnie :P jak sie nazywa ta herbatką którą pijesz? PISZCIE DALEJ O DOBRYCH HERBATKACH POMAGAJĄCYCH NA RÓŻNOSCI :d

Gość fria
glupoty piszecie ja schudlam od herbatek

Gość prosze prosze
napisz cos wiecej na ten temat fria - jakie herbatki i cena

Gość fria
np taka figura 1 niby nic nie daje ale ja jakos schudlam 5kg oczywiscie rezygnujac jednoczesnie ze slodyczy ale najlepsza chyba jest ta 3fazowa figura nowosc przez pierwsze 2 tyg pijesz herbatki spalajace tluszcz potem przez tydzien oczyszczajaca a na koniec stabilizujaca kazda okolo 8zl jedno opakowanie na 1 tydz starcza

Gość fria
figura 1 jest dobra jak sie najesz za duzo ;]ale nie oszukujmy sie herbatki tego typu maja negatywny wplyw na nasze jelita

Gość czy warto je kupic
kurcze chyba nikt nie wie o jakie herbatki mi chodzi - te które widziałam w rossmanie... :(

W Rossmanie widziałaś napewno herbatki Liptona i nie wiem jak one działają bo ich nie piłam. Są droższe od Vitaxy, które piłam i wiem że herbatka piękności ( 10 szt.w pudełku) na pewno działa bo zniknęly mi wypryski na twarzy. Piłam regularnie 2 lub 3 razy dziennie i pomogło, a poza tym są smaczne i faktycznie w Biedronce kosztują 2,99 zł.

Gość mam takie jedno pytanko
kupiłam dzisisaj tą herbatkę vitaxu oczyszczającą w rossmanie za 3,49, własnie ją pije [ dobra, choc mogłaby byc lepsze], niestety jest tylko 10 torebek a kolezanka wyzej napisała ze pije ją 2-3 razy dziennie!! wiec czy Ty kupiujesz co 3 dni nową paczkę??? :O:O

Gość penelopa skalska
vitax- sekret piękna :) piję od miesiąca codziennie jedną lub dwie efekt: znaczna poprawa cery ;) smak bardzo dobry... polecam 🌼

Gość mam takie jedno pytanko
penelopa skalska - no własnie o niej mówie- sekret piękna = oczyszczająca :D

Gość penelopa skalska
doskonała...uzależniłam się od niej :) pozostałych trzech nie próbowałam ale podobno też są dobre :D