Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie......

Czy ginekolog moze stwierdzic ze nie jestem dziewica?

Polecane posty

Gość oczywiscie ze tak

Gość Rose111
Jasne, że tak! Przecież będzie ci badał pochwę, a tam właśnie znajduje się ta błona! Ale nie przejmuj się, on ma obowiązek zachować tajemnicę lekarską, jeżeli o to ci chodzi!

Gość pomozcie......
To niedobrze..

Gość zarloczna dupcia
czemu niedobrze??? on zachowa to dla siebie

Gość pomozcie......
Ale przeciez nie kazda kobieta ma blone?

Gość masz racje
ale on stwierdzi czy ja masz czy nie ale nie bedzie dociekal przyczyn;)

Gość zarloczna dupcia
a poza tym w wywiadzie pewnie sie pyta " czy pani wspolzyje" bo do gina nie idzie się ot tak sobie ;) zawsze jest przyczyna czyli praktycznie zawsze sie spyta jesli nie wspolzylas i tak sie spyta bo do badania ma dwa rodzaje wziernikow dla kobiet dziewic i nie dziewic:)

Gość pekatka
pęklo?? pewnie masz otarte :) dlatego zawsze tak jest ze po pierwszym razie trzeba troszke odczekac az wszystko sie zagoi i mozna szalec dalej :) a swoja droga no to ladny ten 1 raz musial byc:P

Gość o kurde
a tak dokładniej żeby Ci pomóc: Błona dziewicza (łac. hymen) to cienki fałd skórny u wejścia do pochwy. Pośrodku błony dziewiczej znajduje się mały, rozciągliwy otwór. U większości dziewcząt błona dziewicza pozostaje nienaruszona aż do pierwszego stosunku, lecz czasem może zostać uszkodzona jeszcze przed podjęciem życia płciowego, np. wskutek użycia nieodpowiednich tamponów, przez masturbację lub uprawianie wyczerpujących dyscyplin sportowych. W momencie rozerwania błony (czyli defloracji) może dojść do niewielkiego krwawienia. ;)

Gość pomozcie......
Nic nie jest otarte, bo to bylo juz rok temu :P najnormalniej w swiecie peklam

Gość pomozcie......
Musze isc do gina i nie wiem co on powie na to lekkie rozdarcie :P

Gość o kurde
...bo zapomniałam dodać - zawsze możesz powiedzieć, że za dużo ćwiczyłaś hehe albo, że to przez tampony :P

Gość pekatka
no dobra ale pęklas i co?? zagoilo sie a jestes.. naderwana ??? jak to wyglada??

Gość pekatka
o kurde--->to chyba musial by byc tampon wielkosci cukini:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D nie wiem czy takie produkuja :P

Gość pomozcie......
Nie zagooilo sie no bo i jak?Nie poszlam do lekarza bo sie balam i taka jestem lekko naderwana, tak jakby ktos nacial mi otwor :(

Gość pekatka
w strone odbytu pewnie bo tam cienka skorka jest ale rozciagliwa.. nie wiem jak ty to zrobilas ale ginekolog pewnie odesle cie na zabieg i cie zszyją a to krwali i boli?

Gość pomozcie......
Nie krwawilo i nie bolalo nawet zaraz po..to jest zaledwie z pol centymetra ale to widac

Gość jasne krwawi od roku

Gość pekatka
a teraz to Ci powiem ze dziwi mnie tytul postu ;) idz do lekarza jak cie boli i wszystko :)

Gość pekatka
idz do gina i sie spytaj;) powiedz ze po stosunku zauwazylas naderwanie i on ci powie co i jak :) czy zszyjemy czy zostawimy:) to sie dowiesz konkretnie bo jak widzisz tutaj nikt sie raczej nie porwal przy stosunku:)

Gość pomozcie......
Problem jest taki ze musze isc do gina ale NIE Z TEGO POWODU. Martwie tylko o to naderwanie i zastanawiam sie czy mozna to zwalic na cos innego niz wspolzycie :P

Gość pomozcie......
Strasznie to poplatalam

Gość pekatka
jasne ze mozna;) jesli sie uczysz w szkole i masz WF to mozesz powiedziec zawsze ze skakalac przez kozla:P albo sie rozciagalas przy drabince;) albo ze upadlas niefortunnie i zrobilas cos w formie szpagatu ;) heheh

Gość pekatka
ale mi sie wydaje ze jednak zawsze lepiej jest powiedziec prawde;) lekarz pozna kiedy go sciemnisz i nawet ci moze ironicznie zasugerowac "a to nie bylo przypadkiem wynikiem wspolzycia??" :P to jest gin. nie takie rzeczy widzial wierz mi :) ciezko go bedzie oklamac:)

Gość mrowkaZZZ
można zwalić na parówke cielęcą

Gość pomozcie......
No chyba nie da sie tak sciemniac :(

Gość Nie ma o czym mówić
Nie ma o czym mówić musisz jak najszybciej iśc do ginekologa. Nie ma co się bać bo głowy ci nie urwie (co najwyżej sobie pogdera), a napewno ci pomoże.Każda kobieta kiedyś musi isc do ginekologa. Jezeli się denerwujesz to podpytaj jak się przygotować do wizyty - zachować itp. to przynajmniej o to będziesz spokojniejsza. Trzymam za ciebie kciuki - idź jak najszybciej. Daj znać czy pomógł. Ps. spróbuj podpytać wśród koleżanek o sprawdzonego gonekologa.

Gość pomozcie......
Nie chce zeby w jakikolwiek sposob sie rodzice moi dowiedzieli ze nie jestem dziewica