Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markotka

sposób na pocenie się stóp?

Polecane posty

Gość markotka

Dziewczyny macie jakiś wypróbowany sposób na pocenie się stóp? Ja próbowałam juz chyba wszystkiego: pudry, talki, dezodoranty, kremy, zioła, Etiaxil i nic :(

Gość zyx
kup w aptece kwas borny [ ok 2 zł ]wsyp ok łyżeczki do ok 2l ciepłej wody wymocz nogi potem wsypuj szczyptę do butów np co 2 dni , Skuteczne,

Markotka ale przy tym wszystkim zapomniałaś o bardzo ważnej rzeczy, zeby jakakolwiek kuracja odniosła skutek musisz się pozbyć wszystkich ale to wszystkich butów, łącznie z domowymi kapciami wtedy mozesz być pewna wyleczenia bo co z tego, że smarujesz stopy najlepszymi specyfikami kiedy smród jest w starych butych!!! Mój brat miał z tym problem i stosował najlepsze maści ale dopiero kiedy pozbył się starych buciorów i kapciuchów stopy zaczęły dochodzić do normy. Powodzenia życzę:)

Gość monisssssssss
A nie wiecie co skutkuje na pocenie sie pod pachami? Bo ja juz nie mam sily do tego nie wiem co mam juz robic:(

Gość kbjvjv
na pocenie sie pod pachami polecam etiaxil- wyprubowany słyszalam jeszcze o driclor ale nie wiem jak działa

Gość ania131313
pod pachy - Antidral. stosuje go na noc raz na .....2 tygodnie. z poceniem mialam straszne problemy, teraz nie poce sie pod pachami wcale. za to wlasnie.... te stopy. kupilam kwas borowy sproszkowany i zazywam szałwie...zobaczymy

Gość livia7
Do stóp polecam odświeżający dezodorant do stóp Dr Stopa Flosleku. Mi bardzo pomógł.

Polecam :) Nivelazione Dezodorant do stóp dla kobiet zapobiega grzybicy i poceniu Nivelazione Zasypka do stóp Nivelazione Dezodorant do butów i stóp Nivelazione Sól ziołowa do kąpieli stóp Nivelazione Dezodorant do stóp o skłonnościach do grzybicy Nivelazione Chłodzący krem - żel do piekących stóp Nivelazione Zaawansowany regulator pocenia do stóp Nivelazione Krem do stóp z woskiem pszczelim i składnikami przeciwgrzybiczymi

Gość carpee_08
hej! Ja z kolei polecam codziennie po kąpieli i dokładnym osuszeniu stóp i miejsc między palcami posypać je trochę zwykłym talkiem - może być taki puder dla niemowląt - świetnie się sprawdza, a jest tani. Dodatkowo jeszcze spray lub dezodorant, lubię te naturalne - http://melaleuca.com.pl/produkty/34,proftin-spray-do-stop

Gość inesines666
Rzeczywiście, te preparaty są bardzo fajne. Długo wątpiłam, ale ktoś mi polecił ten Proftin i byłam mega pozytywnie zaskoczona. Pomógł duzo bardziej niż wiele kosmetyków, które wcześniej kupowałam.