Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Microgynon 21

Straszny ból brzucha i krzyża, Czy to ciaza?dziewczyny pomozcie!!!

Polecane posty

Gość Microgynon 21

Biore od 0, 5 roku tabletki i dopiero w tym miesiacu( i to przez cale 3 tyg) mam takie bole jakbym miala okres. Sa nie dozniesienia!!!!!Czy to moze byc wina tabletek, czy to objawy ciazy???Bo nie wiem czy mam je teraz odstawic..:(

Gość Microgynon 21
Pytam sie powaznie, bo nie wiem czy przez takie głupie tabletki mozna miec tak silne bole..

nie wim nic o tabletkach ale ja takie objawy mialam jak bylam w ciazy a myslalam ze zaraz bedzie okres

Gość ixxx
a bralas tabletki regularnie, nie wymiotowalas? byc moze te tabletki przestaly akurat pasowac twojemu organizmowi.

Gość słowko
Tabletki łagodza bóle. Jak kręci sie w łowie to są zle dobrane. Nic tylko na randez vous z doktorem. On wie.

To przez tabletki. Ja czasami (na microgynonie wlasnie) tak mialam. co pare cykli przez caly miesiac.

Gość słowko
Jak są bole to jest to skurcz mięśni gładkich, a skoro tak to oznaka okresu, poronienia albo porodu.

Gość Microgynon 21
do Toxyny: Czyli uwazasz ze mam je brac dalej, bo to przejdzie, czy odstawaic? BÓle mam od pierwszego tygodnia, w drugim tyg. milalam problemy z zoładkiem fakt, wiec to nie ma raczej powiazania z grypa zoładkową. P.S Dzieki za odp:)!

Bierz dalej a przy nastepnej wizycie u gina spytaj sie o to. Jak sobie przypominam to przy harmonecie tez mialam takie skurcze. Jak czytalam rozne fora to wiele dziewczyn tak ma.

Gość Microgynon 21
Dzieki!!:)

Gość mayra
nie martw sie ja tez tak mialam!!i co jakis czas jeszcze to sie zdarza...po prostu reagujesz na dawke hormonow, ale to z czasem przejdzie jak sie organizm przyzwyczai...wiec bez nerwow!!!

Gość mayra
jestesmy po prostu wrazliwe:)

Gość gość
Witam ja tez mam bole brzucha okropne nie idzie zasnac w nocy a przy tym jeszcze krawienia jakich dotad nie miallam tabletki Microgynon21 biore od 16 czerwca ,bol jest to fakt nie do zniesienia biore na to tabletki przeciwbolowe bo nie idzie normalnie funkcjonowac buuuuu:(