Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kokoszkaaaaa

Czy jest ktos komu sie nudzi i chetnie cos by zrobil??

Polecane posty

Gość fionkasa
Mam do Was wielką prośbę. Czy wiecie gdzie można znaleść coś o tańcach np. Krakowiaku i Polonezie, o ich historii gdzie powstały i o tym co to jest rytm i takt i słownictwo związane z rytmiką i tańcem... Będę wam wdzieczna jak mi coś podpowiecie. BO w wyszukiwarce ciężko coś znaleść.

no bo chcialam was zaprosic na topik gdzie rozmawiamy:P ko sie nudzi niech tam idzie im wiecej nas jest tym weselej,jeszcze raz zapraszam...wchodzcie bo ja tam siedze ;)

Gość czy moge.......
polecam goraca herbatke z miodkiem i cytrynka piwko z zoltkiem lub....mleko z maslem i czosnkiem(jak dla mnie to fuuuuuuj ale ponoc skuteczne)

Herbatke pije juz z miodkiem i cytrynką, mleko z masłem i czosnkiem jest okropne!!:) A nie wiedziałam, że piwko z żółtkiem jest skuteczne:) Apropo piwka to tez bym sie napiła, gdyby nie to przeziębienie to balowałabym z kumpelkami gdzies 😭

ale ze mnie artystka, jestem na niewidocznym na gg i się dziwie, ze nikt nie gada do mnie... nudy... nudy... nudy...

rumianek to sprzedaj tą swoja chorobę komuś, tak jak w tej reklamie: \"nikt jej nie chciał wszyscy mieli...\" ale ona mi się podoba ;)

Gość czy moge.......
no no:) najpierw robi sie kogel-mogel a pozniej zalewa sie to goracym piwem-wypici ido lozeczka a jutro wstajesz jak nowo narodzona!

Gość a ja ...
mam ochote na psote! teraz dumam jakiego gatunku ma ona byc - lzejsza czy ciezszy kaliber? jakies sugestie?

Gość czy moge.......
a komu masz ochote psote zrobic,bo..........moze i ja bym zrobila:)

Gość czy moge.......
no gdzie jestescie..................:( nudno mi tu tak samej:(

Gość a ja ...
co dwie psoty, to nie jedna! polaczmy sily! tylko w czym i komu? oto jest pytanie... replay: jakies sugestie?

Gość czy moge.......
a moze by tak na jakiegos czata wejsc i...zaatakowac jakiegos facia....niech sie cieszy ze ma powodzenie.....chociaz to glupie i..............nudne;)

Gość fionkasa
dzięki Margo, juz sama coś zznalazłam , ale miło że chciałaś pomóc. CZytałam cały topik i stwierdzam że świetna z CIebie dziewczyna! Jak Tobie się może nudzić :] chyba wszyscy Cię rozchwytują! BUZIAKI DLA CIEBIE

Gość a ja ...
teoretycznie, to moge atakowac tylko mojego meza, ale jako niespokojny duch atakowalam i innych osobnikow ooooo, mam cosik a moze podpuscic meza?! zobaczymy czy sie "skusi", hm? ktora daje swego na pierwszy ogien?

Gość czy moge.......
ehhhhhh,ja dopieor bede miala"swojego osobistego"w grudniu:) a teraz to on uklada sie juz do snu bo ma jutro na 7do pracy...wiec moj facio odpada;)

Ja z moim facetem jeszcze nie mieszkam:( Jakbym mieszkała to bym mu \"podokuczała\":D uwielbia jak to robie:classic_cool:

Gość a ja ...
moj tez idzie w bety po winku jest juz nie "do uzycia"

Gość czy moge.......
no a my biedne kobietki dlaej sie nudzimy:( nudy.............

mój facet, nie dosc ze daleko jest to jeszcze pracuje, bo jest informatykiem:( ehhhh upiłabym sie najchetniej:D:D:D

Gość a ja ...
wiecie, ze to jest dzial "zdrowie i uroda"? moze tak dla formalnosci, cos klikniemy w tym temacie, np. zycie malzenskie/narzeczenkie a zdrowie i uroda kobiety

Gość czy moge.......
moj tez jest informatykiem no to jak..zaczynamy topik wplyw bycia z faciem na urode i zdrowie kobietki:)

fionkasa, dziękuję aż mnie połechtała próżność ;) Ten blog prowadzi młoda czternastoletnia dziewczyna ale urywki czytałam i spodobały mi się bardzo. no i co dalej nudy... nudy... nudy... napiszcie jak wam się udało swoich panów poderwać ;) tylko później nie ryczeć jak się któryś da złapać na haczyk ;P

Gość czy moge.......
a tak serio to boje sie ze po slubie jak to czasami bywa przestane zwracac uwage na to.........jak wygladam "po domu" tak sobie mysle ze bede wstawala wczesniej i sie malowala i"pindrzyla";) a ja....czy to jest mozliwe..jak to jest u Ciebie?????

chyba nie zrozumiałam bo myślałam, ze podacie inne nicki i bedziecie rozmawiały ze swoimi panami jako inne osoby...

wszystko jest mozliwe, tylko jak to będzie kiedy urodzisz małe dziecko, które w nocy bedziesz karmiła 3-4 razy... też zalezy jaki makijaż sobie robisz bo fluidy i pudry to raczej odpadają przy maleństwie :)

Gość czy moge.......
no taka straszna pudernica nie jestem;)tusz,jakis cien....wystarczy a co malenstwa to pewnie nie tak od razu bedzie