Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszmirek

Dlaczego cały czas chodze roztrzepana? Help, hilfe..

Polecane posty

Gość kaszmirek

No własnie dlaczego? Jach chodzę po mieście to widzę idziewczyny z idealnie gładkimi, albo jakoś uczesanymi, ułożoynymi włosami? W czym tkwi problem? Odżywki, dużo lakieru? Ona nie wyglądają jakyb miąły na włosach tonyzelu czy czego tam, tylko ładnie ułożone, czyste, lekkie, puszyste włosy. Ja nie używam żadnych ożywek, troszkę pianki i trochę sprayu ale po chwili chodzenia gdziekolwiek już wyglądam tak sobie, jakbym się nie czesała :(. A jak się uczesze potem np. w przebieralni to mi się elektryzują jak cholera :D. Prosze, pomóżcie bo mnie szlag trafi

Gość windaaaa
no prosze was :(

Gość takie masz
wlosy czyli podobnie jak ja :-) jesli masz troche kasy idz do salonu fryzjerskiego babka sprzeda Ci jakis szampon wygladzajacy - one naprawde dzialaja ..mialam Loreala Liss cos tam i rzeczywiscie zupelnie inaczej - jakie sypiace sie "miesiste" ...a normalnie mam tzn owce - kreca wystaja w niektorych miejsach jak jakis dziwolog

Gość kaszmirek
Ok, czyli 1) szampon wygładzcy, więc jaki jeszcze polecacie i co innego jeszcze mozna zrobić, żeby np. mieć puszystą, nierozwalającą się fryzurkę jak najdłużej?