Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dj dupa

jakie dziwne rzeczy zdarzalo wam sie JESC gdy byliscie DZIECMI???

Polecane posty

Gość dora5551-85
ja jadłam świeczki, ściany (zawsze robiłam dziury palcami ), mydło, smar od samochodu wcinałam :)

Gość swinkowaaaaaaaa 24
moze to nei jedzenie, ale ja uwielbialam zapach benzyny :)

Ja to chyba miałam zadatki na lekomanke... strasznie mnie kręciły wszystkie lekarstwa... do moich ulubionych nalezał chlorhinaldin( czy jak tam to sie pisze) wit. E w takich zółtych kulkach z olejkiem tez była jami wit. c lubiłam gryzc, ale nia kazda były dwa rodzaje mi smakował jeden ten bardziej kwasny absolutnym hitem była polpiryna na surowo i rozpuszczona, zjadłam kiedys pod stołem całe opakowanie ... i w ogole uwielbiałam chorowac, zeby moc legalnie jesc polopiryne... Lubiłam ssac długopisy,( oczywiscie te piszaca czesc) ale nie kazde, niektóre tylko, te co tak pachniały... chlebki i koinczyna to standard... w piaskownicy wyszukiwałam pestki słoneczniku, ktore komus wypadły , takie znalezione lepiej smakowały... U kuzyna w domu, zjadałam jego gumy, którymi obklejał szafy... w ogole jedna gume potrafiłam zuc tygodniami, do starej dolepiałam nowa i dalej mozna było zuc:D Uwielbiałam tez butapren( czy jak tam nazywał sie ten klej) smarowałam nim całe łapy, czekałam az wyschnie i zdzierałam to potem:D O piasku i sniegu nawet nie wspominam... W szkole siedziałam z takim smiesznym kolega - jego przysmaki to były: kreda, bibuła(czerwona ponoc najlepsza), klej biurowy, długopisy( zawsze na koncu robił im sie taki pedzel od tego zucia), farby akwarelki i plakatowe, atrament tynk ze sciany rowniez...

śnieg, jak wszyscy, i sople różne chwasty - koniczynę obowiązkowo piasek papier pastę do zębów krem do rąk cytrynowy - wydawało mi się, że jak jest napisane \"krem\", to do jedzenia ;) i rzeczywiście słodkawy był :P klej szkolny wyżarłam psu z miski dmuchany ryż - tzn dojadłam resztki po psie a rzeczy jak świeczki, siarka z zapałek, druty z baterii - nie pamiętam samego faktu jedzenia/lizania/nadgryzania, ale pamiętam smak ;) cukier waniliowy, zwykły, sól i inne kuchenne dodatki - czyż muszę wspominać? moja kuzynka żarła pety dużo rzeczy mi przypomnieliście :) a miś obgryziony z futra jest hitem :D mój miś też jest łysy, ale to od przytulania i ściskania :) zdechły kret też mnie rozwalił nie wiem za to, co to \"chlebki\" :o

Akurat mi się przypomniało, że w podstawówce zdarzało mi się lizać klej w sztywcie :D

Gość ja u dziadka
na wsi jadłam mleko w proszku - miał je w takim ogromnym worku, dla cieląt...

Gość 7Magdalena
no no....Śmiechu po pachy...!Ja zajadałam sie koralikami,plasteliną....iiii....hmm...i sznurówki od butów ciućkałam:)A tak na marginesie...Uwielbiałam pierścionki i kiedyś naparstek sobie założyłam na palucha...W szpitalu wylądowałam...Cud,że mam jeszcze tego palca!!!

Gość 7Magdalena
A no i zapach bezyny i siarki to uwielbiałam....I uwielbiałam sie malować...i kiedyś przebiłam sobie kredką podniebienie,bo ząbki chciałam mieć kolorowe!

Gość ale to juz bylo
moje przysmaki to: - "chlebki" - koncowki takiej trawy (jakby male paleczki) - slodkie byly :) - surowe ciasto na drozdzowke - do dzisiaj - zielone truskawki - mleko w proszku dla cielat moze jeszcze cos wymysle... :P

Gość ale to juz bylo
a, i jeszcze kiedys platki kukurydziane z gleby :( , bo ktos upuscil, a w sklepach jeszcze tego raczej nie bylo, wiec sie skusilam :(

Gość rudzielce hahahahaha
up

Gość kudu wudu
ja jadlam namietnie stokrotki pyszne byly i pewnie je nadal bym jadla ale niewypada igliwia z sosen, kwasne ale sie sda zjesc nawet polubic paczki z brzoz, pychotka i tluczone ziemniaki z srutem dla swin i kur mama nie mogla mnie wyciagnac z koryta tak sie pchalam wsrod kur

Gość kudu wudu
ja jadlam namietnie stokrotki pyszne byly i pewnie je nadal bym jadla ale niewypada igliwia z sosen, kwasne ale sie sda zjesc nawet polubic paczki z brzoz, pychotka i tluczone ziemniaki z srutem dla swin i kur mama nie mogla mnie wyciagnac z koryta tak sie pchalam wsrod kur

Gość ale zaaaarcie
zdarzyl sie kiedys jakis tam slimaczek...:) aaaaa... i nalogowo piłam taki dobry slodziutki syrop na kaszel...

Gość Czas na herbate
No to ja was przebije...zjadlam gówno kurze!!! Tak! Mialam jakies 6 lat i strasznie ciekawilo mnie co tez lezy na chodniku (mieszkalam wowczas w domku jednorodzinnym i wujek czesto wypuszczal kury na podworko) Nie pytajcie jak samkowalo...dzieku Bogu nie pamietam! :D

Gość swinkowaaaaaaaa 24
zapomnialam na smierc flegamina - mniam, moglam ja pic butelkami :)

Gość bleeee
a ja jadlam papier toaletowy(oczywiscie nie uzywany) potrafilam zjesc cala rolke na raz! strupy , gile z nosa to narma, i skore po odciskach na nogach. a moj brat kiedys myslal ze te biale gowna psow co leza na chodnikach to kreda i mazal nimi po asfalcie!